YÜZME

Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç - Açık Yaş ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda üçüncü günü rekorlarla geride bıraktık

26 Aralık 2021 Pazar 23:36

Türkiye Şehitkamil Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç - Açık Yaş ve Yıldızlar Bireysel Yüzme Şampiyonası’nın 3. gününde erkekler 100 metre kurbağalamada Fenerbahçeli sporculardan Emre Sakçı 56 saniyelik derecesiyle altın madalyanın sahibi olurken, kürsünün son basamağında bir diğer yüzücümüz Demir Atasoy yer aldı. Rekortmen sporcumuz Emre Sakçı, ayrıca 4x100 metre serbest bayrak yarışında birinci sporcu olarak start aldı ve 46.63’le erkekler Açık Yaş Türkiye rekoru kırdı.

Kadınlar 100 metre kurbağalamada Hazal Özkan altın madalya kazanırken, Beste Samancı gümüş madalya elde etti.

200 metre serbest erkeklerde Baturalp Ünlü, kadınlarda Deniz Ertan kulübümüze altın madalyayı getiren sporcular olurken, Ecem Dönmez ise yarışını bronz madalya ile tamamladı.

50 metre sırtüstü erkeklerde Rasim Oğulcan Gör ve Mert Ali Satır ile kadınlarda Sezin Eligül ve İlayda Kargın kürsünün ikinci ve üçüncü basamağına çıktı.

200 metre bireysel karışık erkeklerde Metin Aydın 2., Tuncay Cenk Ceritoğlu 3. sırayı alırken, kadınlarda Hazal Özkan 2. oldu.

4x100 metre serbest bayrak yarışında ise Fenerbahçemiz erkeklerde altın madalya kazanırken, kadınlarda 2’ncilik elde etti.

Basın Fotoğrafları