YÜKSEK DİVAN KURULU

Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Şekip Mosturoğlu’nun Yüksek Divan Kurulu Üyelerimize mesajı

24 Nisan 2024 Çarşamba 17:15

Saygıdeğer Yüksek Divan Kurulu Üyemiz,

Ben Şekip Mosturoğlu, 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Yüksek Divan Kurulu seçimlerinde Başkan Adayıyım.

Yüksek ihtimalle sizinle tanışıyoruz. 3 Temmuz’u hep birlikte yaşadık. Mutlaka bizlere ya Metris’te, ya Çağlayan’da, ya da Bağdat Caddesi’nde destek oldunuz. Siz benim, geniş ailemin en değerli ferdisiniz. Bu vesileyle sizinle şahsen tanışmak, değerli fikirlerinizi birinci ağızdan dinlemek istiyorum.

25 Nisan Perşembe ve 26 Nisan Cuma günleri 12:00-15:30 saatleri arasında Faruk Ilgaz Tesislerimizdeki seçim ofisindeyim. Yüksek Divan Kurulu üyemiz olarak sizi yeni dönemde daha yakından tanımayı, isteklerinizi dinleyip en kısa zamanda hayata geçirmeyi hedefliyorum. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu sadece Fenerbahçe’nin değil, Türk Sporu’nun kaptan köşkü olabilecek niteliklere sahip bir kuruldur. Biz bu potansiyeli mutlaka kullanmak, üyelerimizin kulübümüz ile olan bağlarını, sahip olduğumuz kulüpçülük tecrübesi vesilesiyle güçlendirmek ve Fenerbahçemize maksimum fayda sağlamak istiyoruz.

Bu sebeplerle, değerli oyunuza talibim.

Size çok önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum. 27 Nisan Cumartesi günü oy verme işlemi saat 15:00’te sona eriyor. Güzel bir hafta sonunda bize ayıracağınız zaman için şimdiden teşekkür ediyor, kazananın mutlak surette Fenerbahçe olmasını gönülden diliyorum.

Saygılarımla,