FB DOĞUŞ YELKEN

Koç Topluluğu Spor Şenliği Yelken Yarışları Fenerbahçe Doğuş Yelken Ev Sahipliğinde Tamamlandı: Birincilik Ford’un Oldu 

29 Nisan 2019 Pazartesi 12:43

30’uncu Koç Topluluğu Spor Şenliği kapsamında, 27-28 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen yelken yarışları Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizin ev sahipliğinde tamamlandı. 

Koç Grubu şirketlerinden toplamda 16 ekibin katıldığı ve 85 yelkencinin yarıştığı organizasyon, Pazar günü yapılan final grubu mücadeleleriyle sona erdi. 

Birinci ekip Ford olurken; ikinci Yapı Kredi, üçüncü ise Tat oldu. 

Etkinlikte ilk üç derecenin sahibi olan ekipler, 30. Koç Topluluğu Spor Şenliği Kapanış Töreni’nde madalyalarını aldılar. 

Kupa töreninde konuşan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şube Sorumlumuz Selma Altay Rodopman;
“Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi olarak Koç Topluluğu’nun 30. Spor Şenlikleri’nde değerli yelkencileri tesislerimizde ağırlamaktan ve yarışlara ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İki gün boyunca burada denizle buluşup keyifli bir organizasyon geçirdiğinizi umuyor, ekiplerin tümüne teşekkür ediyorum. Biz Fenerbahçe Doğuş Yelken olarak yelken sporunun gelişmesi, ülkemizin yelkende ilk olimpiyat madalyasını almak için çalışmaya devam ediyoruz. Dönem dönem böyle güzel organizasyonlarla da sizlerle buluşuyoruz. Bu güzel tanışıklığımızın daha nice güzel başlangıçların temeli olmasını temenni ediyorum.” dedi. 

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları