VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi'ni ikinci sırada tamamladı

12 Mayıs 2022 Perşembe 20:40

Misli.com Sultanlar Ligi Play-Off final serisi beşinci maçında karşılaştığı VakıfBank’a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, seriyi 3-2 kaybetti ve 2021-2022 sezonunu ikinci sırada tamamladı. Karşılaşmanın setleri; 25-23, 25-20, 25-20 tamamlandı.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.

Karşılaşmanın ardından Gizem Örge En İyi Libero ödülüne, Eda Erdem Dündar En İyi Orta Oyuncu ödülüne, Melissa Vargas da Misli.com Özel Ödülüne layık görüldü.
 
VakıfBank Spor Sarayı’nda oynanan karşılaşmayı Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay ile Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da izledi.
 
Takımımız maça; Melissa Vargas, Meliha İsmailoğlu, Naz Aydemir Akyol, Eda Erdem Dündar, Mina Popovic, Arina Fedorovtseva altısı ve libero Gizem Örge’yle başladı.
 
Maça istediği başlangıcı yapamayan Fenerbahçe Opet, ilk seti 25-23 geride tamamladı. İkinci seti 25-20 kaybeden Sarı Melekler, üçüncü sette de istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve seti 25-20, maçı da 3-0 kaybetti.

Misli.com Sultanlar Ligi’nde sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe Opet’e madalyalarını; TVF Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mustafa Alpaslan ile TVF Yönetim Kurulu Üyesi Bülend Atalar ikincilik şiltini ise TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu takdim etti.

Salon: VakıfBank Spor Sarayı
Hakemler: Nurper Özbar, Mehmet Topal
VakıfBank: Bartsch-Hackley, Kübra Akman, Cansu Özbay, Guimaraes, Zehra Güneş, Haak (Ayça Aykaç, Aylin Acar, Tuğba Şenoğlu, Buket Gülübay, Meryem Boz, Melis Gürkaynak)
Fenerbahçe Opet: Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Fedorovtseva, Popovic, Vargas, Meliha İsmailoğlu (Gizem Örge, Cansu Çetin, Cristina, Buse Ünal)
Setler: 25-23, 25-20, 25-20
Süre: 82 dakika (25, 31, 26)

Final serisi beşinci maçının istatistikleri için tıklayınız.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları