VOLEYBOL

Voleybolcularımız, Yeşilyurt galibiyetini değerlendirdi

13 Mart 2022 Pazar 15:41

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın, ligin 23. haftasında Yeşilyurt’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından oyuncularımız Beliz Başkır, Cansu Çetin Ve Tutku Burcu Yüzgenç, Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalar yaptı.
 
Karşılaşmayı değerlendiren genç voleybolcularımız, 19 Mart Cumartesi günü konuk edeceğimiz Eczacıbaşı Dynavit maçıyla ilgili de konuştu.
 
Beliz Başkır, “3-0 aldığımız bir galibiyet oldu. Son sette savunmada biraz sıkıntılar yaşadık ama hemen kontrol altına aldık. Güzel bir maçtı. Eczacıbaşı Dynavit maçı öncesi yoğun tempoyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.
 
Cansu Çetin, “Rakip çok iyi servis turları yakaladı. Servis onların en önemli silahıydı, onu kullandılar. Biraz bocaladık, bazen konsantrasyon problemleri yaşadık ama maçı 3-0 kazandığımız için mutluyuz. Oynamayan oyuncular oynadı. Sezonda belki 1, belki 2 kez fırsat bulabiliyoruz böyle kritik maçlar öncesi. Bizim için de deneyim oluyor. Önümüzde Eczacıbaşı Dynavit maçı var. İyi çalışacağız. İnşallah güzel bir maç çıkaracağız.” diye konuştu.
 
Tutku Burcu Yüzgenç ise, “Güzel maçtı. Son set biraz zorlandık. Çok iyi servis attılar. Biz de süre bulabildiğimiz için mutluyuz. Güzel oldu. Haftaya da Eczacıbaşı Dynavit maçımız var. Ona hazırlanıyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.