VOLEYBOL

Başkanımız Ali Koç, Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt ile milli voleybolcularımız, Voleybol Gecesinde bir araya geldi

21 Eylül 2021 Salı 11:11

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Türkiye Spor Yazarları Derneği, A Milli Kadın ve Erkek Milli Takımları için özel bir organizasyona imza attı.
 
Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent Tesisleri'nde gerçekleştirilen Voleybol Gecesine Başkanımız Ali Koç, Voleybol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Menajeri Pelin Çelik, Fenerbahçeli Milli Voleybolcularımız Eda Erdem Dündar, Meliha İsmailoğlu, Buse Ünal, Beliz Başkır, Oğulcan Yatgın, Ahmet Tümer ve Kaan Gürbüz de katıldı.
 
Kadın ve erkek voleybol milli takımlarının başarı kliplerinin gösteriminin ardından Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti ve kaptan Eda Erdem Dündar ile A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Nedim Özbey ve kaptan Murat Yenipazar konuşmalarını yaptı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Çiçek taktimi ve pasta kesiminin ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı. 
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ile A Milli Kadın Voleybol Takımımız ile Fenerbahçe Opet’in kaptanı Eda Erdem Dündar Fenerbahçe TV’ye açıklamalar yaptı.
 
Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, “Bu güzel gecede bu büyük gururu beraber yaşamaktan çok mutluyum. Bütün yaz büyük heyecan yaşadık. Bu işin mimarları burada. Türk halkını pes etmeyen, mücadelesinden vazgeçmeyen kadınlar gururlandırdı. Herkese örnek oldu. Hakikaten voleybol ülkesiyiz.” dedi.
 
Kaptanımız Eda Erdem Dündar ise, “Mutlu ve gururluyuz. 3 ana hedefimiz vardı, 3’ü de bizim için güzel geçti. Güzel bir yaz dönemi oldu. Kariyerimizin en zorlu 4 ayıydı. Çok az tatil yapabildik. Stres seviyesi çok yüksek maçlar oyandık. Bu, bizim takımımızın ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor. Sahada pes etmeyi sevmeyen, son topa kadar mücadele eden, birbirini seven ve saygı duyan bir ekibiz. Bu da başarının anahtarlarından biri. Son Avrupa Şampiyonası da bizim için çok keyifli geçti. Yeni nesle voleybolu sevdirmek, tekrar voleybola başlamalarını sağlamak bizler için büyük bir gurur. Hepimizin bir misyonu var. Ablalarımızdan aldığımız bu bayrağı en iyi şekilde teslim etmeye çalışıyoruz. Bizden sonraki nesle de umuyoruz ki güzle bir voleybol bırakmak istiyoruz. Güzel bir gece oluyor. Federasyonumuza, Akif başkanımıza teşekkür ederiz. Voleybol oynamayı çok seviyoruz. Benim için de istikrar çok önemli olmuştur. Dönem dönem inişli çıkışlı voleybol olabilir ama istikrarı devam ettirmek çok önemli. Turnuvada da en iyiler arasında olmak benim için önemliydi. Bunu tekrar başarabildiğim için mutlu ve gururluyum. Takım arkadaşlarım ve staffım olmasaydı bu başarıyı elde edemezdim. Her zaman takım arkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Onlar da sağ olsunlar ben onlara yardımcı oldum onlar bana yardımcı oldular, ortaya güzel bir voleybol çıktı. Sonunda da böyle tatlı bir hediyesi oldu.” diye konuştu.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları