VOLEYBOL

Corendon Airlines, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Sponsoru Oldu 

11 Eylül 2019 Çarşamba 16:46

Ülkemizde voleybol adına birçok ilki hayata geçiren, yer aldığı her kulvarda sahip olduğu zirve hedefiyle, voleybolu hem kadın hem de erkek branşlarında ülke sporumuzda ve dünyada önemli bir noktaya taşıyan Fenerbahçemiz ile “İlklerin Havayolu” Corendon Airlines arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
 
Corendon Airlines, bu anlaşma doğrultusunda Türkiye’nin en büyük spor kulübü olan Fenerbahçemizin, Kadın Voleybol Takımının forma sırt sponsoru oldu.
 
Formamızı başarıyla temsil eden Sarı Meleklerimiz’in yeni sponsoru Corendon Airlines’a ailemize hoş geldiniz diyor; anlaşmanın kulübümüz ve Corendon için başarılı bir işbirliği olmasını temenni ediyor, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımıza şampiyonluklarla dolu bir sezon diliyoruz.

İMZA TÖRENİ 18 EYLÜL 2019, ÇARŞAMBA GÜNÜ DÜZENLENECEK
 
Sponsorluk anlaşmasının imza töreni, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın katılımıyla düzenlenecektir.
 
Tarih: 18 Eylül 2019, Çarşamba
Yer: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü
10.00 – 11.00: Karşılama ve Kahvaltı
11.00 – 12.30: İmza Töreni, Basın Toplantısı, Soru Cevap
 
Corendon Airlines Hakkında
 
Türk sporunun gelişimi ve başarısı için amatör spor branşlarına organizasyon sponsorlukları ve takım sponsorlukları gibi pek çok alanda destek olan "İlklerin Havayolu" Corendon Airlines, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı sponsorluğu ile Türk voleyboluna da önemli katkılar sağlayacak.

Uçuş destinasyonlarının çeşitliliği ve yolcularına sunduğu nitelikli hizmetleri ile Türkiye ve Avrupa'nın en önemli havayolları arasında yer alan Corendon Airlines, 2019 - 2020 sezonunda #FBOpetKadınVoleybolCorendonAirlinesilehavalaraucuyor mottosuyla
"Sarı Melekler"in şampiyonluk yürüyüşüne eşlik edecek.
 
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Hakkında
 
Fenerbahçemiz, kadın voleybolda Türkiye’de ve dünyada önemli başarılara imza atarak voleybolu ülke sporunda önemli bir noktaya taşımış, voleybolda tribün kültürü oluşmasına önemli katkılar sağlamıştır.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Türkiye´yi Avrupa kupalarında temsil eden ilk takım olmuştur.
Fenerbahçe’miz, 2010 yılında Katar'da elde ettiği Dünya Şampiyonluğuyla da Türk spor tarihinin en büyük başarılarından birini elde etmiştir.

2008-2009 sezonunda Türkiye Birinci Voleybol Ligi’ni tarihinde ilk kez şampiyon olarak tamamlayan Kadın Voleybol Takımımız, aynı yıl Avrupa Kadınlar CEV Kupası'nda Avrupa 3.’sü olmuştur.

2009-2010 sezonuna Süper Kupa ile girdikten sonra tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı kazanan Sarı Meleklerimiz, ligde ise normal sezonu namağlup tamamladıktan sonra play-off’ta elde ettiği başarılarla ikinci kez üst üste şampiyonluğa ulaşırken; 2010'da Avrupa Indesit Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde, ev sahibi Cannes takımını 3-2 yenerek finale yükselen Sarı Meleklerimiz, Avrupa 2.’si olmuştur.

2010-11’de Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne ev sahipliği yapan Fenerbahçe’miz, Final Four’a direkt katılım hakkı kazanmış ve Sarı Meleklerimiz turnuvayı Avrupa 3.lüğü ile tamamlamıştır.

2011-2012 sezonunda Cev Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu elde eden takımımız, 2013-2014’te de elde ettiği Cev Avrupa Kupası Şampiyonluğuyla başarılarına başarı katmıştır.

Ligde, 2016-17’de 5.kez şampiyonluğa ulaşan Sarı Meleklerimiz, 2018-2019 sezonu Vestel Venüs Sultanlar Ligi ve Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi’nde 3., AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley organizasyonunu ise 2. olarak tamamlamıştır.

Takımımız, bu yıl CEV Şampiyonlar Ligi dâhil olmak üzere üç kulvarda Fenerbahçemizi temsil edecektir.