VOLEYBOL

Eda Erdem Dündar ve Sıla Çalışkan’dan Imoco Volley Conegliano maçı öncesi açıklamalar

08 Nisan 2019 Pazartesi 19:57

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano ile 9 Nisan Salı günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynayacağı maç öncesi Kaptan Eda Erdem Dündar ve Sıla Çalışkan, resmi sitemize açıklamalarda bulundu. 

Eda Erdem Dündar taraftarın desteğiyle galip gelerek adlarını finale yazdırmak istediklerini vurgularken; Sıla Çalışkan ise ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve taraftarımızı tribünlerde görmek istediklerini ifade etti.

Kaptan Eda Erdem Dündar, “Tamam mı devam mı maçına çıkıyoruz, taraftarımızın desteğiyle maçtan galip ayrılıp adımızı finale yazdırmak istiyoruz. İnanıyorum ki takım arkadaşlarımın hepsinin performansı en üst seviyede olacak ve turu geçmek için çok iyi bir mücadele göstereceğiz. Bunun için taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var, herkesi Burhan Felek Voleybol Salonu’na bekliyoruz.” dedi.
 
Sıla Çalışkan ise, “Rövanş maçına çıkıyoruz ve bu bizim için sezonun en önemli maçlarından birisi. Savaşarak, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu süreçte çok iyi hazırlanıyoruz ama aynı zamanda taraftarımızın desteği de çok önemli, bütün taraftarlarımızı tribüne bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Hazırlıklar tamamlandı

Öte yandan Fenerbahçe Opet, Imoco Volley Conegliano karşılaşması hazırlıklarını maçın oynanacağı Burhan Felek Voleybol Salonu'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Zoran Terzic yönetimindeki antrenman saat 17.30’da ısınma hareketleriyle başladı. Manşet maçıyla devam eden idman, Conegliano maçının taktik provasıyla sona erdi.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları