VOLEYBOL

Merve Tanyel ve Bahar Toksoy Guidetti’den Scandicci maçı öncesi açıklamalar

11 Mart 2019 Pazartesi 22:26

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İtalyan ekibi Savino Del Bene Scandicci ile 13 Mart Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı maç öncesi oyuncularımız Bahar Toksoy Guidetti ve Merve Tanyel, resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Zorlu ve güzel bir çeyrek final serisinin kendilerini beklediğini ifade eden ikili, kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini dile getirdi.

Bahar Toksoy Guidetti, “Gruptan birinci çıkmayı başardığımızda bundan sonraki maçların daha zorlaşacağını biliyorduk. Scandicci de gerçekten iyi bir rakip. Güzel bir maç bizi bekliyor diye düşünüyorum. İyi bir voleybol oynayacağımızı düşünüyorum. Tabii ki kazanmak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Umuyorum ki güzel sonuçla geri döneceğiz.” dedi.

Merve Tanyel ise, “Scandicci iyi ve hızlı oynayan bir takım. Türkiye’deki takımlardan daha farklı bu yönden. Ama bu maç için iyi çalışıyoruz. İtalya’dan avantajlı skorla dönüp turu atlamak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Hazırlıklar tamamlandı

Öte yandan Fenerbahçe Opet, Savino Del Bene Scandicci maçı hazırlıklarının İstanbul etabını Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Başantrenörümüz Zoran Terzic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, ikişerli gruplar halinde yapılan pas ve servis çalışmasıyla sürdü. İdman, taktiksel çalışmalarla tamamlandı.

Antrenmanın sonunda Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Malzemecisi Ali Dönmez’in doğum günü de kutlandı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları