VOLEYBOL

Fatma Yıldırım ve Merve Dalbeler’den Scandicci maçı öncesi açıklamalar

18 Mart 2019 Pazartesi 21:31

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında İtalyan ekibi Savino Del Bene Scandicci ile 19 Mart Salı günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynayacağı maç öncesi oyuncularımız Fatma Yıldırım ve Merve Dalbeler, resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Fatma Yıldırım, taraftarlarımızı salona beklediklerini vurgularken; Merve Dalbeler ise hem saha avantajı hem de taraftar desteğiyle yollarına devam etmek istediklerini belirtti.

Fatma Yıldırım, “Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finaldeyiz, bu seviyede her maç zor. Deplasman maçları daha zorlu oluyor ama ilk maçı 3-1 kazanmayı bildik. Taraftarlarımız bizi orada da yalnız bırakmadı. Çok güzel bir taraftar grubumuz vardı. Aynı şekilde kendi evimizde oynayacağımız bu maçta daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Taraftarlarımızı salona bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Merve Dalbeler, “İlk maçı deplasmanda oynadık, 3-1'lik avantajımız var ve iyi bir maç oynadık orda. İlk maçta da çok güzel bir taraftar desteğiyle oynamıştık, bu maçta hem saha avantajımızla hem de taraftar desteğimizle yolumuza devam etmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hazırlıklar tamamlandı

Öte yandan Fenerbahçe Opet, Savino Del Bene Scandicci karşılaşması hazırlıklarını maçın oynanacağı Burhan Felek Voleybol Salonu'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenman öncesinde video analiz toplantısı gerçekleşti.

Zoran Terzic yönetimindeki antrenman saat 18.00’de ısınma hareketleriyle başladı. Maçın taktik provasıyla devam eden antrenman, pas ve manşet çalışmasıyla sona erdi. 

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları