VOLEYBOL

Dicle Nur Babat ve Samantha Bricio’dan CSM Bucuresti maçı öncesi açıklamalar

22 Ocak 2019 Salı 16:54

Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe OPET'in CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi E Grubu 3.haftasında CSM Bucuresti ile yarın oynayacağı maç öncesi Dicle Nur Babat ve Samantha Bricio, resmi sitemize açıklamalarda bulundu. Dicle Nur Babat rakiplerini iyi analiz ettiklerini vurgularken Samantha Bricio ise iyi konsantre olurlarsa maçı kazanacaklarını ifade etti.

Dicle Nur Babat, yollarına namağlup şekilde devam etmek istediklerini belirtti ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Şampiyonlar Ligi’nde rakibimiz Bükreş. Daha önce sezon başında onlarla maç yapmıştık ama üzerinden süre geçti. Takımı iyi biliyoruz, iyi analiz ettik. Yolumuza namağlup devam etmek istiyoruz. Çarşamba günü taraftarımızı salona bizi destek olmaya davet ediyorum. Umarım bu maçı kazanarak namağlup serimizi devam ettiririz. Antrenmanlarımız iyi gidiyor. Takımı iyi analiz ettik. Daha önce oynadığımız için onları iyi biliyoruz.”

Samantha Bricio, tüm taraftarları maça davet ederek,“İlk iki maçımızı kazanmamız üzerimizdeki baskının azalması açısından çok iyi oldu. Eğer iyi konsantre olursak maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Maç antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum. Salon dolu olursa biz daha iyi oynuyoruz.” dedi.

Basın Fotoğrafları