VOLEYBOL

Zoran Terzic: "Daha iyi olacağız"

02 Kasım 2018 Cuma 17:43

Kadın Voleybol Takımımızın Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde sezonun ilk karşılaşmasında Beşiktaş’ı 3-0 mağlup etmesinin ardından baş antrenörümüz Zoran Terzic yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sezon sonuna doğru daha iyi olacaklarını ve play offlara hazır gireceklerini söyleyen Terzic,“Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. Sezona galibiyetle başlamak bizim için çok önemliydi. Maç sırasında yükselişlerin ve çıkışların olması gayet normal. Çünkü daha ilk maçımız, yeni bir takım ve yeni bir hoca. Skordan oldukça memnunum. Zaten İstanbul’a geleli iki hafta oldu. Ama takım olarak her maçta daha iyi olacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Dünya Şampiyonası’nda Sırbistan ile elde ettiği şampiyonluk için de tebrikleri kabul eden tecrübeli teknik adam, “Tahmin edersiniz ki bizim işimiz çok zor. Dünya şampiyonası sırasında yoğun bir program yaşadık. Neredeyse birkaç gün dinlenme vaktimiz oldu. İstanbul’a yeni geldim ve artık Fenerbahçe’ye yoğunlaşmak istiyorum. Bütün zihnim burada ve buraya konsantreyim.” dedi.