VOLEYBOL

Vestel Venus Sultanlar Ligi’ne Beşiktaş maçıyla başlıyoruz

01 Kasım 2018 Perşembe 11:03

2018-2019 Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde heyecan 2 Kasım Cuma günü TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş müsabakasıyla başlıyor. Saat 17.00’da başlayacak mücadele TRT Spor’dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Yeni sezon öncesi Başantrenörlük görevine Zoran Terzic’in getirildiği Kadın Voleybol Takımımız kadrosunu da Meksikalı Samantha Bricio, Sırp Ana Antonijevic, Kübalı Melissa Vargas, milli oyuncu Fatma Yıldırım ve Sıla Çalışkan ile güçlendirdi.

3 Eylül Pazartesi günü yaptığı antrenmanla sezonu açan Sarı Melekler, hazırlıklar kapsamında Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Serkan Acar Resort&Sport Topuk Yaylası’nda 1 hafta kamp yaptı.

Ardından Çanakkale’nin ev sahipliğinde düzenlenen 11. Uluslararası Barış Turnuvası’na katılan Takımımız; Nilüfer Belediye, Çanakkale Belediye ve Romanya ekibi Targoviste ile mücadele etti. Anafartalar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada ekibimiz, ilk maçında karşılaştığı Nilüfer Belediye’yi 3-1 mağlup etti. İkinci maçında Çanakkale Belediye’ye 3-2 mağlup olan Sarı Melekler, üçüncü ve son günde ise Romanya takımı Targoviste’yi 3-1 yenerek şampiyon oldu.

Daha sonra Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin yeni ekiplerinden THY Kadın Voleybol Takımı ile 2 hazırlık maçına çıkan Sarı Melekler, bu mücadeleleri 4-0 ve 3-1’lik skorlarla kazandı. Son olarak yeni sezon çalışmaları kapsamında Romanya ekibi CSM Bükreş ile karşılaşan Takımımız, bu mücadeleyi de 3-1’lik galibiyetle tamamladı.

Beşiktaş maçı hazırlıkları tamamlandı

Takımımız, Beşiktaş maçı hazırlıklarını maçın oynanacağı Burhan Felek Voleybol Salonu’nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Saat 16.30’da başlayan antrenman 1,5 saat sürdü. Isınma ve açma-germe hareketlerinin ardından manşet maçıyla devam eden antrenman, Beşiktaş maçının taktik provasıyla sona erdi.

Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımızda hedef, taraftar desteğiyle birlikte sezona galibiyetle başlamak.