VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta, AXA Sigorta Efeler Ligi yarı final serisi ilk maçında Ziraat Bankkart'ı ağırlıyor

17 Nisan 2022 Pazar 18:51

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Play-off 1/4 Etabı ilk maçında Ziraat Bankkart'ı konuk ediyor. 18 Nisan Pazartesi akşamı Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak maç saat 20.30’da başlayacak ve TRT Spor Yıldız’dan ekranlara gelecek.
 
Ligde normal sezonu 21 galibiyetle ikinci sırada tamamlayan sarı lacivertli ekibimiz ile aynı galibiyete sahip ve üçüncü sırada yer alan Ziraat Bankkart finale yükselme yolunda karşı karşıya geliyor.
 
2 galibiyet elde eden takımın adını finale yazdıracağı seride ilk maç yarın akşam İstanbul'da, ikinci maç 21 Nisan Perşembe akşamı Ankara’da oynanacak. Seride 1-1’lik eşitlik olması durumunda ise üçüncü ve son maç 24 Nisan Pazar günü yine ev sahipliğimizde yapılacak.

Bu sezon iki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan maçı Ziraat Bankkart 3-0, ligin ikincisi devresinde ise İstanbul'da oynanan maçı  Fenerbahçe HDI Sigorta 3-0 kazanmıştı.

Takımımızda hedef, taraftar desteğini de arkasına alarak bu maçtan galip ayrılmak ve final yolunda avanta elde etmek. Maçın bileti için tıklayınız.