VOLEYBOL

Voleybolcularımız, Arkas Spor karşısında alınan 3-0’lık galibiyeti değerlendirdi

18 Mart 2022 Cuma 20:40

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın Arkas Spor’u 3-0 yendiği maçın ardından oyuncularımız galibiyeti Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi.  
 
Metin Toy: "Taraftarımızın önünde elde ettiğimiz 3-0’lık galibiyet bizi çok mutlu etti. Karşı tarafıda kutluyorum, güzel mücadele ettiler. Bugün özellikle serviste iyi işler çıkarttık. Blok ve defansta da iyiydik. Bunun sonucunu da aldık. Play-off için çok önemli bir maçtı. Periyotumuzun son 3 maçından bir tanesi idi. Spor Toto ve  Halkbank maçımız var. Ligin sonuna geliyoruz. Hata yapmamız gerekiyordu. Bunun bilincindeydik. Ona göre maç çıkarttık. Çok mutluyum."
 
Emre Batur: "Güzel bir maçtı. Galip geldiğimiz için mutluyum. Son iki maç kaldı. Spor Toto ve Halkbank. Sonra play-offlar başlıyor. Şampiyonluğu Fenerbahçe müzesine taşımak istiyoruz. Onun için de sonuna kadar savaşacağız. Seyircilerimize teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmıyorlar. Herkesin eline sağlık."
 
Ahmet Tümer: "İlk 4’e girmek isteyen tüm takımların kaderini belirleyen bir maçtı. 3-0’lık net bir galibiyetle ayrıldık. Bütün hafta bu maç için hazırlandık. Rakip takımın manşette zayıf yönleri vardı. Bunlara çalıştık ve başarılı olduk. 13 ace gerçekten başarılı bir rakam."