VOLEYBOL

Voleybolcularımızdan şampiyonluk sözleri

17 Mart 2019 Pazar 20:57

Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Kupa Voley final maçında Galatasaray’ı 3-2 yenerek şampiyon olurken, oyuncularımız maçın ardından mutluluklarını FB TV'yle paylaştı. Açıklamalardan derlediklerimiz şöyle;

Ahmet Karataş: Çok mutluyum

"Son bir ayda inanılmaz yoğun tempoda çalışıyoruz. Bununda meyvelerini almak istiyorduk. Devamında galibiyet serilerimiz geldi. Kupa Voley’de zor bir fikstürle karşılaştık. Gerçekten çok mutluyum. 1 ay sonra çocuğum doğacak. Ona armağan ediyorum." 
İzzet Ünver: Kupa Fenerbahçe camiasına armağan olsun

"Çok mutluyuz. Taraftarlara sonsuz teşekkürler. Bizi yalnız bırakmadılar. Bu kupa bütün Fenerbahçe camiasına armağan olsun. Umarım devamı gelecektir." 

Emre Batur: Taraftarlarımız olmasa başaramazdık

"Emeği geçen herkese teşekkürler, taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Güzel mücadele oldu. Bu başlangıç. Üst üste zor üç maç oynadık. Bunlar yüksek seviyede oynanan maçlardı. Kupayı Başkanımıza ve taraftarlarımıza armağan ediyorum. Bizi yalnız bırakmadıkları için taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar olmasa başaramazdık."
Oğuzhan Karasu: Çok değerliydi

"Kupa çok değerli. Benim için daha da fazla değerliydi. Oynadığım bir maçta, ilk defa kupa aldık. İnşallah kariyerim Fenerbahçe’de bu şekilde devam eder. Mutluyum."