SÖZDE ŞİKE DAVASI

Yöneticimiz Fethi Pekin ve Kulüp Avukatımız Naim Karakaya duruşmanın sabah oturumunu değerlendirdi

02 Temmuz 2020 Perşembe 13:56

Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu’nda devam eden Fenerbahçemize kumpas kuranların yargılandığı Fenerbahçe Kumpası Davası’nın 15. duruşma periyodunda ikinci günün sabah oturumu sona erdi.
 
Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fethi Pekin ve Kulüp Avukatımız Naim Karakaya, ikinci günün sabah seansını Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi.
 
Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fethi Pekin, “Bugün ikinci günümüzdeyiz. Sabah seansı bitti. İki duruşma arasında tutuklu olan bir sanığın dün yapılamayan ifade alınması bugün yapılabildi. Avukatı hazırdı. Sabah seansı tamamen bununla geçti. Kendisi savunmasını yaptıktan sonra hem Naim Bey hem de diğer avukatlarımız kendisine sorularımızı yöneltti. Ardından mahkeme başkanı arayı verdi. Saat 13.30’da kaldığımız yerden devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
Kulüp Avukatımız Naim Karakaya ise, “Fethi Bey’in ifade ettiği gibi sabah seansında bu süre içerisinde yakalamalı olan bir komiserin bir denetimde sahte ehliyetiyle tutuklanmasından sonraki bizim her ne kadar duruşmalarımız 2017’de başlamış ise de bu süre içerisinde yakalamalıydı. Arada tutuklandı. son duruşmadan sonra tutuklandığı için bugün ilk def a mahkeme tarafından sorgusu yapıldı. Bizim tarafımızdan da doğrudan soru kısmı yaşandı. Elbette darısı diğer yakalamalı sanıkların başına diyoruz. Diğer yakalamalı sanıkların da yakalanıp gelip bu konuda hesap vermeleri gerektiğini düşünüyoruz. Buna inanıyoruz. Öğleden sonraki oturumda bir gizli tanığımız var. Onun dinlenmesiyle devam edeceğiz. Birkaç da tanık var. Bugün yetişebildiği kadar yetişecek. Yetişemeyenler için belki yarın devam edecek. Yarın talepleri de alan mahkeme 3 Temmuz’da duruşmaları kapatacak. Önemli bir aşama sağlanmış olacak. Yargılama şimdiye kadar iyi gidiyor. Biz de kulübümüzü iyi bir şekilde temsil ediyoruz. Yaşanan mağduriyetleri soruyoruz ve cevaplarını alıyoruz. Elbette bu cevapları bazıları gerçek olabilir, bazıları inandırıcı olmayabilir. Mahkeme bunları iyi bir şekilde değerlendiriyor.” dedi.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları