SÖZDE ŞİKE DAVASI

Şike Kumpası Davası devam ediyor

22 Mayıs 2017 Pazartesi 15:38

FETÖ/PDY'nin ‘Futbolda şike’ soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan ve Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu’nda görülen,15'i tutuklu 108 sanığın yargılandığı Fenerbahçe'ye kurulan Kumpas Davası'nın 6. duruşması tamamlandı.

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen davanın bugünkü duruşmasının sonunda Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanımız Aziz Yıldırım'ın Avukatı Abdurrahim Erol, değerledirmelerde bulundu.
 
“Bu hafta, sanıkların savunmaları ile devam edecek” diyen Abdurrahim Erol, “Bugün sadece bir sanık ifade verdi ve O da henüz ifadesini tam olarak tamamlamadı. Henüz ne mahkeme heyeti, ne savcılık ne avukatlar soru da yöneltmedi. Sorularla birlikte sanığın savunması yarın da önemli bir zaman alacak.   Mahkeme sanıkların savunma hakkına büyük bir riayet gösteriyor. Adil bir yargılama olması açısından ciddi bir çaba sarf ediyor. Tek bir sanığa sunulan savunma süresinden bile görebiliyoruz. Sanığın savunması bittiğinde biz de sorularımızı yönelteceğiz. Bunun dışında bir gelişme olmadı. Bu hafta sanıkların savunmaları ile devam edecek. Avukatların, mahkeme heyetinin, cumhuriyet savcısının yönelttiği sorularla maddi gerçeğe ulaşmaya çalışacağız. “

 Duruşmalar Cuma gününe kadar devam edecek. 

Haberin diğer fotoğrafları

/