SÖZDE ŞİKE DAVASI

Yeniden yargılamada 4. celse tamamlandı

18 Eylül 2015 Cuma 14:56

3 Temmuz Süreci ile ilgili verilen yeniden yargılama kararı sonrası 4. celse İstanbul Adalet Sarayı Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Yerleşkesi'nde görüldü.

13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava, Hakim Ahmet Civelek başkanlığında saat 10:30'da başladı. İlk olarak yoklama ve kimlik tespitinin yapıldığı duruşmaya Başkanımız Aziz Yıldırım ile Asbaşkanımız İlhan Ekşioğlu katılmazken Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu hazır bulundu. Ayrıca Yönetim Kurulu Üyelerimiz de duruşmayı takip etti.

Yeniden Yargılama Davasının 4. celsesinde, bir önceki duruşmaya tanık olarak davet edilen ancak katılmayan Lütfi Arıboğan, Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı ve Ali Parlak da hazır bulundu

3 Temmuz 2011 tarihinden itibaren süren duruşmalarda ilk kez tanık olarak mahkeme salonuna gelen Lütfi Arıboğan’a Başkanımız Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Abdullah Kaya, Asbaşkanımız İlhan Ekşioğlu'nun avukatlarından Profesör Dr. Ersan Şen ve Muammer Menekşe ile Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu’nun avukatı Ayhan Çopuroğlu sorular yöneltti. Ayrıca Arıboğan'a salonda bulunan farklı avukatlardan da sorular geldi.

Lütfi Arıboğan avukatların sorduğu soruların bir kısmına kısa cevaplar verirken bazılarını ise "Bilmiyorum" yada “Hatırlamıyorum” şeklinde yanıtladı.

Duruşmaya katılan tanıkların tek tek dinlenmesini ardından Mahkeme Başkanı Ahmet Civelek bir sonraki duruşmanın 5 Ekim Pazartesi günü saat 10.00'da yapılacağını açıkladı. Savcının da bu tarihte mütalaa vermesi bekleniyor.

Haberin diğer fotoğrafları

/