Kulübümüz, şehit ve gazi ailelerine verdiği destekten dolayı ödüllendirildi

29 Aralık 2022 Perşembe 18:52

Kulübümüz, şehit ve gazi ailelerine verdiği destekten dolayı ödüle layık görüldü. Yönetim Kurulu Üyemiz Can Gebetaş’a bu anlamlı ödülü PS Lounge Restaurant’ın sahibi Şahin Paşazade ve Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği İstanbul Şube Başkanı Önder Çelik takdim etti.

Şahin Paşazade'nin ev sahipliğinde düzenlenen kamu kurumları ve dernekleri yararına olan geleneksel 7. Yılbaşı etkinliği; Türkiye Harp Malülleri Gaziler Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Adel Down Kafe, Beşiktaş Engelliler Spor Kulubü, Darülaceze Çocuk Esirgeme Kurumu, İstanbul Huzur Hastanesi Vakfı, İşitme ve Konuşma Engelliler Derneği katılımlarıyla Conrad Hotel Bosphorus'da gerçekleştirildi.

Kulübümüzü temsilen etkinliğe katılan ve ödülü alan Yönetim Kurulu Üyemiz Can Gebetaş, Fenerbahçe Televizyonu'na verdiği röportajda;

“Geçen sene Şehit ve Gazi Aileler Derneği ile ortak bir proje yürütmüştük. Futbol A Takımı oyuncularımız da çektikleri videolarla, verdikleri mesajlarla desteklerini iletmişlerdi. Rakiplerimizden Galatasaray ve Beşiktaş’ın oyuncuları da destek vermişti. Sayın Başkan bizimle temasa geçtiğinde elimizden gelen her konuda seve seve destek olacağımızı iletip, Fenerbahçe Spor Kulübü ile bu meşaleyi ilk yakmıştık. Diğer kulüpler de destek verince çok güzel sinerji oluştu. Sosyal medyada da güzel bir kampanya haline gelmişti. Bu sebeple bizi davet ettiler, sağ olsunlar ödüle layık gördüler.
 
Biz her zaman söylüyoruz; Fenerbahçe Spor Kulübü olarak sportif anlamda birçok başarılı işler yapıyoruz, yapmaya da gayret ediyoruz. Diğer taraftan da Kulübümüz, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi. Bu yönümüzle de her zaman övünerek yolumuza devam ediyoruz.
 
Geçtiğimiz haftalarda da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği aracılığıyla Futbol A Takımımızın 100 genç kızımıza burs vermesinin ardından Basketbol Takımımız ve taraftarlarımızın da desteğiyle bu sayı 300’lere yaklaştı. Dolayısıyla hayatın her alanında dokunabileceğimiz, içerisinde yaşadığımız toplumun sorunlarına gücümüz doğrultusunda eğilebileceğimiz, her konuya elimizden geldiğince destek verme misyonumuzla hareket ediyoruz. Başkanımız Sayın Ali Koç’un da 2018 yılında ilk başkan olduğu dönemde ‘Fenerbahçe sportif anlamda başarılı bir kulüp olacak ama aynı zamanda sosyal sorumlulukta da lider bir spor kulübü olma hedefimiz var’ demişti. Bu hedef doğrultusunda da elimizden geldiğince az önce de dediğim gibi toplumumuzun içindeki her katmana dokunarak, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün gücünü sosyal sorumluluk ve farkındalıkta nasıl daha fazla kullanabilirizi düşünüyoruz. Böyle bir etkinlikte bulunmak hem şahsım adına hem de Fenerbahçe Spor Kulübü adına da büyük bir keyif."  ifadelerini kullandı. 

Basın Fotoğrafları