KULÜP

Kulübümüzden Üyelerimize Çağrı: Biz Bir Aileyiz ve İletişimimizi Güçlendiriyoruz…

13 Eylül 2022 Salı 11:05

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak var olduğumuz her alanda, yer aldığımız her mücadelede en büyük gücümüzün taraftarlarımız olduğunu; taraftarlarımızın resmi sesi ve temsilcilerinin de kongre üyelerimiz olduğunu her zaman vurguluyoruz.
 
Bu bağlamda yeni dünyanın gereklilikleri kapsamında, üyelerimizle daha sık iletişimde olmak, onlarla doğru bağlantıları kurmak, Kulübümüzün attığı yeni adımları ilgi alanları doğrultusunda üyelerimizle paylaşmak, Fenerbahçe’nin yeniliklerine dair üyelerimizi haberdar etmek adına üyelerimize dair daha fazla bilgiye ihtiyacımız olduğunu saptamış bulunuyoruz.
 
Bu noktada, kıymetli üyelerimizden, sahip olduğumuz güçlü bağları hem onlar hem de kulübümüz adına daha da güçlendirmek adına ihtiyacımız olan bilgileri; https://fenerbahce.org/kulup-uye-bilgi-guncelleme-giris sayfasından bizimle paylaşmalarını rica ediyoruz.
 
Üyelerimizle iletişimimizin güçlenmesi için çok önemli bulduğumuz bu adımda çağrımıza kulak vererek Kulübümüze destek olacak, bilgilerini paylaşacak üyelerimize şimdiden teşekkür ederiz.