YÜKSEK DİVAN KURULU

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Uğur Dündar’ın Mesajı

30 Mart 2022 Çarşamba 15:00

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Uğur Dündar, Yüksek Divan Kurulu Üyelerimize hitaben yayınlandığı mesajda şu ibarelere yer verdi:
 
“Merhaba, Ben Uğur Dündar.
 
Babamdan bana, benden evlatlarıma miras Fenerbahçe sevdamdan aldığım cesaret ve şevkle, 9 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlık seçiminde Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na adayım.
 
Yarım asrı aşkın gazetecilik yaşamım boyunca, hiçbir makamın, hiçbir ideolojinin tahakkümü altında olmadım. En önemli hedefim sizlere salt gerçeği en hızlı şekilde ulaştırmak oldu.
 
Tarafıma ulaşan yoğun talep ve teveccühle, Fenerbahçe’nin senatosu konumunda olan, camiamızın en kıdemli danışma organı Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na, yıllardır taşıdığım adalet, vicdan ve Atatürkçülük doğrularımla aday oldum.
 
Fenerbahçe’nin muhtaç olduğu güç, yine camiamızın içerisinde ziyadesiyle mevcuttur. Amacımız, bu gücü tek vücutta toplayıp kulübümüzün hak ettiği noktalara ulaşmasına yardımcı olmaktır.
 
Seçim ofisimiz Faruk Ilgaz Tesislerimiz’de yer alıyor. Tüm Yüksek Divan Kurulu ve kongre üyelerimizin ziyaretini ve desteğini bekliyor, sağlıklı günler diliyorum."
 
Twitter: @ugurdundarsozcu
Instagram: @ugurdundararena