KULÜP

Başkanımız Ali Y. Koç ve Yöneticilerimiz, KKTC’de ‘Gelecek Fenerbahçe’ konulu panele katıldı

30 Mart 2022 Çarşamba 20:05

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bulunan Başkanımız Ali Y. Koç ve Yöneticilerimiz, KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (KKTC FBİDER) tarafından Yakın Doğu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda derneklerimiz, kongre üyelerimiz ve taraftarlarımızla bir araya geldi.

YDÜ Atatürk Kültür Merkezi Kongre Salonu'ndaki 'Gelecek Fenerbahçe' konulu panele Başkanımız Ali Y. Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sertaç Komsuoğlu, Ruşen Çetin, Selahattin Baki, İlker Dinçay, Özgür Özaktaç, Can Gebetaş,  KKTC FBİDER Başkanı Duygu Komsuoğlu ve Dernek Yönetimi, Derneklerimiz ile Tarihe iz bırakan Fenerbahçe kadınlarından ve 1954 yılında Voleybol ve Basketbol Takımlarımızın kurulmasına öncülük eden Ayten Salih Berkalp katıldı.

Açılış konuşmasını KKTC FBİDER Başkan Vekili Ercan İbrahimoğlu'nun yaptığı etkinlikte kürsüye gelen Ayten Salih Berkalp, spora başlangıç hikayesinden bahsetti ve Fenerbahçeliliğin bir ayrıcalık olduğunu belirtti. KKTC tarihinden de kesitler sunan Berkalp, salonu dolduranlar tarafından büyük alkış topladı.

Katılımcılara hitap eden Yöneticimiz Ruşen Çetin ise, konuşmalarından dolayı Ayten Salih Berkalp'e teşekkürlerini sunarken, 'iyi ki varsınız' dedi.  Derneklerimizin kulübümüz için önemli bir güç olduğuna vurgu yapan Çetin, KKTC’deki çalışmalarından dolayı da KKTC Fenerbahçeli İş insanları Derneği'ne teşekkür etti.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızdan Sorumlu Yöneticimiz Sertaç Komsuoğlu ise basketbol takımımızın EuroLeague'in verdiği karar doğrultusundaki duruşunu değerlendirdi ve "Ligde inşallah bu seneyi şampiyon tamamlayacağız” dedi.

Ardından kürsüye gelen Başkanımız Ali Y. Koç, konuşmasının devamında Yakın Doğu Üniversitesi öğrencilerinden gelen soruları da yanıtladı.

Organizasyonun sonunda Başkanımız Ali Y. Koç, Ayten Salih Berkalp’e teşekkür plaketi verdi.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları