KULÜP

Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantımız düzenlendi

15 Mayıs 2020 Cuma 15:06

Dünyayı saran ve ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle ilk kez online (internet üzerinden) gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Toplantımız Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde YDK Başkanımız Vefa Küçük başkanlığında Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, kurucularımız, vefat eden yönetici, sporcu ve taraftarlarımız ve vatanımızın, demokrasimizin, milletimizin bekası için canlarını veren şehitlerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı'nın hep bir ağızdan okunmasıyla toplantı başladı.

Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı’nın açılış konuşmasını YDK Başkanımız Vefa Küçük video konferans yöntemiyle yaptı. Vefa Küçük’ün konuşması için TIKLAYINIZ.

Ardından geçtiğimiz aylarda vefat eden üyelerimiz ile Yüksek Divan Kurulumuza yeni katılan üyelerimizin isimleri tek tek okundu. Ardından Kulübümüzde 40., 50. ve 60. yılını dolduran üyelerimizin isimleri okundu.

40. yıl: Yaşar Murat Özgül, Mustafa Onbaşlı, Ali Aydemir, Rukiye Halenur Akın, Mahmut Kavran, Ali İlhan Aktaş, Ali Çetin Barut, Mehmet Ömer Çavuşoğlu, Ahmet Eren, Serdal Mızrakçı, Abdülkadir Abamor, Serdar Özeren.

50. yıl: Tunçer Erdoğan, Bahadır Kibar.

60. yıl: Necati Akkaya, Süel Özgen Başol, Zeki Talat Pekmezci, Turgut Meriç, Nuri Nejat Akdoğan.

YK Faaliyet Raporu okundu

Daha sonra Yönetim Kurulu Faaliyet raporu okunmasına geçildi. Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, başlıklar halinde son 3 aylık dönemde Kulübümüzde hangi gelişmelerin yaşandığını, yapılan planlamaları ve düzenlemeleri aktardı. Olimpik Şubelerimizde yakın dönemde yaşanan gelişmeleri ise branşlarımızda görev alan Şube Sorumlularımız aktardı. Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan'ın konuşması için TIKLAYINIZ.

Denetim kurulu raporu okundu

Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından gündemdeki denetim kurulu raporunun (DKR) okunması maddesine geçildi. Rapor, Denetim Kurulu Üyemiz İlhan Aydın Erbul tarafından okudu.

DKR hakkında bilgi verilmesinin ardından Başkanımız Ali Koç konuşmasını gerçekleştirdi ve konuşmasının ardından YDK üyelerimizin sorularını yanıtladı. Başkanımız Ali Koç'un konuşması için TIKLAYINIZ

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları