KULÜP

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda Galatasaray-Fenerbahçe maçına dair alınan kararlar

26 Eylül 2019 Perşembe 17:31

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu 10.09.2019 Salı günü saat 14.00'da İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit başkanlığında İstanbul Valiliği toplantı salonunda yapılmıştır.

28.09.2019 Cumartesi günü saat 20.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray-Fenerbahçe takımları arasında oynanacak olan Süper Lig Futbol müsabakası ile ilgili olarak toplantıda alınan kararlar şöyledir:

-Müsabaka risk kategorisi A olarak belirlenmiştir.

-Müsabaka nedeniyle gerekli tedbirler 15.00' ten itibaren aldırılacaktır.

-Müsabakada 1100 özel güvenlik görevlisi, 733 6222 sayılı Kanun Madde 6/3 gereği Ücretli Polis, 1700 Çevik Kuvvet, 1100 Kadro personeli olmak üzere 3900 güvenlik görevlisi görev yapacaktır.

-Taraftarlarımıza 2481 adet bilet satışı  yapılacaktır. Bilet satışları Fenerbahçe Spor Kulübü organizasyonunda yapılacaktır.

-Müsabaka günü taraftarlarımıza Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda tek geçişlik pass kart satışı kesinlikle  yapılmayacaktır. Daimi ve tek geçişlik kartlar taraftarlarımızın yanında olacaktır.

-Taraftarlarımıza satışı yapılan biletlerin başka bir passolig kartına transferi engellenecektir.

-Bilet satışı yapılan taraftarlarımız saat 15.00'da Ülker Stadyumu   Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde hazır olacak, bilet kontrolleri ve üst aramaları yapıldıktan sonra Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından organize edilen otobüslerle toplu olarak en geç saat 16.00'da hareket ederek Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’na intikalleri sağlanacaktır.

-Taraftarlarımızı götürecek otobüslere verilebilecek zararı engellemek ve zarar durumunda şahıs tespitinin yapılabilmesi amacıyla  otobüslere  alınan taraftarların kimlik bilgileri E-Kent firması tarafından (Emniyet birimlerinin  talebi çerçevesinde sadece Emniyet birimlerine verilmek üzere) muhafaza edilecektir.

- Saat 13:00 itibarıyla Recep Peker Caddesi, Kızıltoprak ışıklar mevkiinden Yoğurtçu Parkı'na kadar araç trafiğine kapatılacak ve güvenlik noktaları kurulacaktır.

Takımımıza olan desteğini her zaman ve her şartta hissettiren taraftarımıza önemle duyurulur.