KULÜP

Ailemize Hoş Geldin Kafkas Mücevherat! Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Yeni Sponsoru Kafkas Oldu 

12 Eylül 2019 Perşembe 14:27

Türkiye’nin en büyük spor kulübü misyonuyla ülkemizde voleybolun gelişimde lokomotif olan Fenerbahçemiz ile mücevher sektöründe bir moda yaratımcısı olmayı ilke edinen, sektörün önemli markalarından Kafkas Mücevherat arasında sponsorluk anlaşması yapılmıştır.

Kafkas Mücevherat, bu anlaşma doğrultusunda Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın resmî forma sponsorlarından biri olmuştur.

Armamızı ve renklerimizi başarıyla temsil eden Sarı Meleklerimiz’in yeni sponsoru Kafkas Mücevherat’a Fenerbahçe ailemize hoş geldin diyor; anlaşmanın kulübümüz ve Kafkas için başarılı bir işbirliği olmasını temenni ediyor,

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımıza şampiyonluklarla dolu bir sezon diliyoruz. 

KAFKAS MÜCEVHERAT HAKKINDA

Kuruluşu 1953 yılına dayanan 66 yıllık bir marka olan ve mücevher sektöründe bir moda yaratımcısı olmayı ilke edinen Kafkas Mücevherat’ın ilk mağazası, Kapalıçarşı Kalpakçılar Caddesi’nde Fazıl Kırgız tarafından açılmıştır.

Uzun yıllara dayalı bir aile şirketi olan Kafkas Mücevherat; Fuat Kırgız’ın 1971 yılında yönetime geçmesi ile birlikte kuyumculuktan mücevheratçılığa geçmiş ve sektörün önemli bir markası olmuştur.

Sofistike ve elegan tarzıyla Artdeco ve Fransız tasarımlarla öne çıkan Kafkas Mücevherat’ta, 2003 yılından itibaren Sedef Kırgız'ın da yönetime girmesi ile renkli mücevher modası koleksiyona katılmıştır.

Billur ve Tolga kardeşler ise Amerika’da ekonomi tahsillerini tamamladıktan sonra pırlanta ve renkli taş experi olarak Kafkas bünyesine katılmışlardır.

www.kafkasjewellery.com

İMZA TÖRENİ 18 EYLÜL 2019, ÇARŞAMBA GÜNÜ DÜZENLENECEKTİR

Sponsorluk anlaşmasının imza töreni, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, Kafkas Mücevherat CEO’su Tolga Kırgız ve Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın katılımıyla düzenlenecektir.

Tarih: 18 Eylül 2019, Çarşamba
Yer: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü
13.15 - 14.00: Karşılama ve Öğle Yemeği (AVIS Lounge)
14.00 – 15.30: İmza Töreni, Basın Toplantısı, Soru Cevap

Sarı Melekler #KafkasileIşıldıyor