KULÜP

ŞÜKRÜ BİRAND’I KAYBETTİK

28 Haziran 2019 Cuma 13:07

10 yıl boyunca formamızı giyen 4478 numaralı Yüksek Divan Kurulu Üyemiz eski milli futbolcumuz Şükrü Birand’ı kaybetmiş olmanın derin acısını ve üzüntüsünü yaşıyoruz.

Fenerbahçe’nin ve Türk sporunun efsane ismi Şükrü Birand’a Allah'tan rahmet; değerli ailesi, sevenleri ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz.

1964-1974 yılları arasında giydiği sarı lacivert formayla çıktığı 317 maçta 7 gol atan Şükrü Birand, 15 kez de A Milli takım formasını giymişti. 4 kez lig şampiyonluğu yaşayan eski futbolcumuz, 2 kez Türkiye Kupası, 2 kez Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 kez Başbakanlık Kupası, 1 kez Spor Toto Kupası, 2 kez TSYD Kupası ve bir Türk takımının uluslararası alanda kazandığı ilk kupa olan Balkan Kupası zaferlerinde de takımımızda yer almıştı.

Mekanı cennet olsun.

Merhum Şükrü Birand için ilk tören 29 Haziran Cumartesi günü saat 14.30’da Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde yapılacak. Eski milli futbolcumuzun cenazesi de aynı gün Şakirin Cami’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ