KULÜP

DAYANIŞMANIN TARİHİNİ YAZMAYA DEVAM EDİYORUZ

14 Haziran 2019 Cuma 23:22

Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından 4 Nisan’da başlatılan ve kulübümüzü sürdürülebilir finansal bağımsızlığına kavuşturmak için dev kitlesel kaynak yaratacak olan FENER OL kampanyası kapsamında bugün de tarihi bir yayın gerçekleştirildi.

Tuğba Dural’ın sunumuyla Star TV ve FBTV ortak yayınında canlı yayınla ekranlara gelen “Fenerbahçe WinWin” kampanyası ile dayanışma adına tarihi bir gece daha yaşandı.

Fenerbahçe’ye gönül vermiş efsane isimlerin bir araya geldiği gecede sürpriz konuklar, telefon bağlantıları ve eğlenceli videolar ile “Fenerbahçe WinWin” kampanyası izleyenleri ekran başına kilitledi.          
   
Fenerbahçe’yi destekleriyle yalnız bırakmayanlar, tam 5 ev ve 20 otomobil, Zeljko Obradovic ile yemek, imzalı Alex de Souza forması, kombine bilet, takımla birlikte deplasmana gitme, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde maç yapma fırsatı ve hayallerini süsleyen 5000 ödülden birine sahip olma şansını yakaladı.

İş, sanat, spor dünyasından çok sayıda ismin de telefonla bağlanıp forma satın alarak destek olduğu bu özel geceye Başkanımız Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Ersun Yanal, İdari Menajerimiz Volkan Ballı’nın yanı sıra Kadın Voleybol Takımımızın Kaptanı Eda Erdem Dündar, Erkek Voleybol Takımımızın Kaptanı Ulaş Kıyak ve diğer şubelerimizden sporcular, 1907 Engelli Yıldızlar Takımı, eski futbolcularımız Rıdvan Dilmen, Marco Aurelio, Deivid de Souza ile Ozan Güven, Furkan Palalı, Murat Dalkılıç, Tülin Şahin, Derya Uluğ, Nursel Ergin ve Öznur Serçeler gibi ünlü isimler de katıldı.

Başkanımız Ali Koç: Şanslı bir camianın şanslı bir başkanıyım

İlk olarak söz alan Başkanımız Ali Koç, “Fenerbahçeli olduğumuz için şanslıyız. Fenerbahçelilik demek maddi manevi her anlamda fedakarlık demektir. Fenerbahçelilerin gönlü cömerttir. Çok büyük bir hedef belirledik. 400-450 milyon TL. Bunun %25'ini yakaladık ve geçtik. Daha gidecek çok yolumuz var. Kampanya 4 Nisan 2020'ye kadar devam edecek. İlk 2 ay için son derece başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Bu gece katılanlara, Doğuş Grubu'na, Acun Ilıcalı'ya teşekkür ediyorum. WinWin ayağı bitince, Fener Ol kampanyasının başka bir bölümüne döneceğiz. Fenerbahçe taraftarlarına, iş insanlarına ve gönüllülere teşekkür etmek istiyorum. Şanslı bir camianın şanslı bir başkanıyız.” ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal: Emin olun ki Fenerbahçe yine yarışın içindeki en güçlü takım olacak

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ise, “Fenerbahçe’nin hedeflerinde şampiyonluk var, başka bir hedefi olamaz. Fenerbahçe'nin bir duruşu var. Bulun bilinciyle bir çalışma içerisine girdik. Başkanımız görüşmelerden geliyor. Takımı tekrar dizayn edeceğiz. Emin olun ki Fenerbahçe yine yarışın içindeki en güçlü takım olacak. Bu bayrağı hak ettiği şekliyle, özellikle de bugün bizi yalnız bırakmayan taraftarımızla, hak ettiği yerde, şampiyonluğun kendisini yaşayarak istediğimiz yerde olacağız." dedi.

Derneklerimizin de forma satın alarak destek verdiği gecede; efsanemiz Alex de Souza, futbolcularımız Harun Tekin, Sadık Çiftpınar ve Tolgay Arslan, basketbolcularımız Sinan Güler, Melih Mahmutoğlu, Luigi Datome ve Egehan Arna ile Avrupa ve Dünya şampiyonu atletimiz Ramil Guliyev ve yüzücülerimizden Emre Sakçı’dan gelen destek mesajları da paylaşıldı.

Atletico Madrid’in Teknik Direktörü Diego Simone ile dünyaca ünlü futbolcular Antoine Griezmann, Alessio Romagnoli ve David Luiz’den ‘Fener Ol’ kampanyası için destek mesajı geldi. Dört isim de ‘Bize de bir forma gönderin’ ortak mesajlarıyla kampanyamıza destek verdiler.

Kızıl Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kızıl, Petronet AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gemici, Fenerbahçe Kongre Üyesi Mert Muslu da programa bağlanarak “WinWin Özel: İz Bırakanlar” Triko Forma satın aldı. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk de forma satın alarak kampanyaya destek verdi. Emre Belözoğlu da programa telefonla bağlanarak ‘Fener Ol' kampanyasına destek mesajlarını ileterek duygularını paylaştı.

Son olarak söz alan Başkanımız Ali Koç, “Sağ olun, var olun. Güzel bir sezon için hazırlıklı olun.” ifadelerini kullandı.        

Tarih yazmaya devam ettiğimiz kampanya kapsamında; 20 Haziran Perşembe akşamı TV8’de WinWin Özel Yayını gerçekleştirilecek. 20 Haziran akşamı kampanyanın son gününde SMS ile katılımı artırmak adına sosyal medya üzerinde “Yüklen” kampanyası başlatılacak.

21 Haziran Cuma akşamı ise, TV8 stüdyolarında yapılacak olan çekiliş ile büyük ödülleri kazanan isimler belirlenecek ve program FB TV’den canlı yayınlanacak. Diğer ödüller için çekiliş dijital ortamda yapılıp ertesi gün fenerbahce.org’ta yayınlanacak.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları