KULÜP

YÜKSEK DİVAN KURULU EKİM AYI OLAĞAN TOPLANTISI YAPILDI

26 Ekim 2019 Cumartesi 17:29

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Ekim ayı Olağan toplantısı yapıldı.  Kongre üyeliğinde 25. yılını tamamlayarak Yüksek Divan Kurulu Üyemiz olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Yüksek Divan Kurulu Toplantımıza katıldı.

Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük başkanlığında Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen YDK Toplantısı’na Başkanımız Ali Koç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, İBB Başkan Vekili ve Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Kadıköy Kaymakamı Mustafa Özarslan, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, eski başkanlarımızdan Ali Şen ve Tahsin Kaya, Medicana Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Arat,  eski futbolcumuz Rıdvan Dilmen, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, siyasiler, sporcularımız, eski futbolcularımız ve Yüksek Divan Kurulu üyelerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, kurucularımız, vefat eden yönetici, sporcu ve taraftarlarımız ile vatanımızın, demokrasimizin, milletimizin bekası için canlarını veren şehitlerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı'nın hep bir ağızdan okunmasıyla toplantı başladı.

Geçtiğimiz aylarda vefat eden üyelerimizin isimleri tek tek okundu. Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyesi olmaya hak kazanan isimler ise şöyle:  Recep Tayyip Erdoğan, Aytek Aydemir, Bahar Sunman, Banu Günar, Başak Torum Eroğlu, Berrin Günal, Cem Günar, Dilek Varol, Emine Ayşegül Gürler, Faruk Yaşar, Fatma Oras, Fikret Yeter, Filiz Çıtıroğlu, Göknur Mesrure Zilfi, Hikmet Ürgine, İkbal Hülya Güvener, Kadir Bora Şahin, Kamile Tülin Ulus, Mehmet Halim Erkınay, Mert Pehlivan, Mithat Bilgiç, Mustafa Rahmi Ustaoğlu, Nuray Ensari, Sencer Güneşsoy, Şamil Ayrım, Şenil Şekerci, Tuna Çiçek, Tuncay Uzun, Zeren Türkay.

Plaketler takdim edildi

Ardından 40 ve 50. yılını dolduran ve toplantıya katılan üyelerimize Başkanımız Ali Koç tarafından plaketleri takdim edildi.  Üyelikte 40. yılını dolduran Gürbüz Özbağrıaçık ve Süleyman Murat Yosmaoğlu ile 50.yılını dolduran Engin Yolaç ve Yavuz Levent Uçar plaketlerini aldı. 

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan YK Faaliyet Raporunu okundu

Daha sonra Yönetim Kurulu Faaliyet raporu okunmasına geçildi. Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, başlıklar halinde son 3 aylık dönemde Kulübümüzde hangi gelişmelerin yaşandığını, yapılan planlamaları ve düzenlemeleri aktardı. Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan'ın konuşması için TIKLAYINIZ. 

Dünya ikincisi Buse Naz Çakıroğlu alkışlarla kürsüye geldi

Dünya ikincisi boksörümüz alkışlarla sahneye geldi ve tebrik edildi.  Başkanımız Ali Koç, Buse ile kısa bir süre sohbet etti. Ardından mikrofonu eline alan Buse, “Bu sene iki Avrupa şampiyonluğum ve bir dünya ikinciliğim var. Bu bayrak altında olmak çok mutluluk verici. İnşallah 2020 Tokyo Olimpiyat altın madalyası ile tekrar karışınızda olacağım” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Yardımcımız Burhan Karaçam mali konular hakkında sunum yaptı. Burhan Karaçam'ın konuşması için TIKLAYINIZ.

Denetim kurulu raporu okundu

Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından gündemdeki denetim kurulu raporunun (DKR) okunması maddesine geçildi. Rapor, Denetim Kurulu Üyesi Selim Çeçen tarafından okudu.

Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük, Başkanımız Ali Koç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından girişte karşılanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, alkışlarla salona girdi ve kulüp defterini imzaladı.

Sırasıyla Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük, Başkanımız Ali Koç kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın çevresinin, kendisi ve Fenerbahçeliliği hakkında görüşlerini paylaştığı videolar barkovizyonla gösterildi. Daha sonrasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan konuşması için kürsüye geldi.  

Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük'ün konuşması için TIKLAYINIZ.

Başkanımız Ali Koç'un konuşması için TIKLAYINIZ.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması için TIKLAYINIZ. 

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi oldu

Konuşmaların ardından kongre üyeliğinde 25. yılını tamamlayarak Yüksek Divan Kurulu Üyemiz olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a plaket ve rozetini YDK Başkanımız Vefa Küçük ile Başkanımız Ali Koç takdim etti. Ayrıca Cumhurbaşkanımıza imzalı Fenerbahçe formaları hediye edildi.

Cumhurbaşkanımız, genç sporcularımızla fotoğraf çektirdi

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Ekim ayı Olağan toplantısı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da yer aldığı toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başkanımız Ali Koç, genç sporcularımızla fotoğraf çektirdi.

Fotoğraflar: Tolga Ovalı-Ahmet Hopyar-Burak Saltık

Basın Fotoğrafları