KULÜP

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’den Yöneticilerimize ve Fenerium mağazasına ziyaret

11 Ekim 2019 Cuma 22:14

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, A Milli Futbol Takımımızın 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri H Grubu 7.maçında Arnavutluk ile oynadığı karşılaşma öncesinde kulüp binamızda Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geldi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretin ardından; Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Fenerbahçe Müzesi’ni ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek stadımızdaki mağazaların vitrinine kulübümüzün formaları yerine milli takım formalarını yerleştiren Fenerium mağazasına bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya tarafından karşılanan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay da eşlik etti.

Fenerium ziyareti sırasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, “A Milli Takımımız, İstanbul’da maç oynamaya karar verdi ve ilk maçımızı Beşiktaş’ın stadında oynadık, ikinci maçımızı Arnavutluk ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağız, üçüncü maçımızı da Galatasaray’ın stadında İzlanda ile oynayacağız. Ben ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım maç için bugün buradayız. Fenerbahçe Spor Kulübü, kendi spor mağazasını ismini değiştirerek Fenerium’u, A Milli takıma adadı ve bütün Milli takımımızın formalarını, mamullerini burada sergilediler. Kendilerine bu misafirperverliklerinden ve yaptıklarından dolayı başta Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerine, Fenerium mağazamızın müdürüne ve çalışanlarına canıgönülden teşekkür ederim. Kısa bir süre sonra önemli bir milli maça çıkacağız. Grubumuzdaki en zor maçlardan bir tanesi. Tabii hepimizin bildiği gibi bu maç önemli olduğu kadar aynı zamanda aynı saatte oynanacak olan İzlanda-Fransa maçı da gruptaki sıralamayı veya bu gruptan çıkacak takımları belli edecek. Dolayısıyla iki maç da birbirinden çok önemli. Ayrıca hepimizin bildiği gibi Türk Silahlı Kuvvetleri, iki günden bu yana çok önemli bir görevi üstlendi ve Suriye’de terörü yok etmek için yola çıktı.  Allah onların yardımcısı olsun. Hepimizin kalbi onların yanında, eminim ki futbolcularımızın kalbi ve yüreği de onların yanında. İnanıyorum ki oyuncularımız, orada bulunan Mehmetçiklerimiz için oynayacaklar. İnşallah maçın sonunda Allah’ın da yardımıyla iyi de bir netice alırsak buradaki galibiyet onları inanılmaz derecede mutlu edecektir. Cephede onlara verilmiş en büyük hediyedir. Allah onların yardımcısı olsun, bir an önce görevlerini bitirip ülkemize dönmelerini bekliyoruz. Herhangi bir can kaybı olmasın. Tabii ki bir savaş hali olacaktır ama bunu en az seviyede atlatmak istiyoruz. Allah hepsinin yardımcısı olsun, sahada oynayacak oyuncularımıza da Allah yardım etsin. Futbol şansı bizim yanımızda olsun. İnşallah iyi bir netice elde ederiz.” dedi.

Basın açıklamasının ardından Fenerium mağazasını gezmeye devam eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, taraftarlarla da yakından ilgilenerek fotoğraf çektirdi ve ardından ziyaretini noktaladı.

Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Basın Fotoğrafları