KULÜP

Görme engelli taraftarımız Ahmet Özat Kasımpaşa maçındaki kadromuzu anons edecek

03 Aralık 2018 Pazartesi 15:56

Fenerbahçemizin Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşma öncesi sahaya çıkacak futbolcularımızı anons edecek olan görme engelli taraftarımız Ahmet Özat, Fenerbahçe Televizyonu’nda canlı olarak yayınlanan 14/16 programının konuğu oldu.

3 Aralık Dünya Engelliler gününde Fenerbahçemiz ile Kasımpaşa arasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak olan Spor Toto Süper Lig 14. hafta karşılaşması öncesi görme engelli taraftarımız Ahmet Özat, sahaya çıkacak olan futbolcularımızın isimlerini anons edecek.

Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren, engellilerin dikkate alınması gerektiğini anlatmak amacıyla çeşitli faaliyetler yaptıklarını belirten Ahmet Özat, bu kapsamda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde oynanacak Kasımpaşa maçında kadro anonsunu yapmak için talepte bulunduğunu söyledi. Kulübümüzün sosyal sorumluluk projelerindeki hassasiyeti sayesinde bu fırsatı yakaladığını belirten Ahmet Özat, yaptığı deneme anonslarında yaşadığı heyecanı da paylaştı.

Program öncesi kendisini karşılayan Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ile de bir araya gelen Ahmet Özat, kulübümüz tarafından gördüğü destekten ötürü duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getirerek, desteklerinden ötürü başta Başkanımız Ali Koç olmak üzere tüm kulüp çalışanlarına da teşekkür etti.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları