KULÜP

Kulübümüzden Anderlecht Yönetimine yemek

08 Kasım 2018 Perşembe 16:10

Fenerbahçemiz ile Anderlecht arasında Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak UEFA Avrupa Ligi D Grubu dördüncü maçı öncesi Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Anderlecht Başkanı ve yöneticileri ile yemekte bir araya geldi.

Kulübüz tarafından Etiler’de bir restaurantta organize edilen yemekte Başkanımız Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Metin Şen, Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komsuoğlu, Selahattin Baki ve Dış İlişkiler Sorumlumuz Ece Uysaler yer aldı. Yemeğe Anderlecht Kulübü Başkanı Marc Coucke, CEO’su Jo Van Biesbroeck, Sportif Dirtektörü Luc Devroe, Genel Müdürü Michael Verschueren ile UEFA Delegesi Dag Vestlund da katıldı.

Anderlecht Başkanı Marc Coucke ile Ceo’su Jo Van Biesbroeck ve UEFA Delegeleri, kulübümüzün anı defterine yazı yazdı.

Sıcak ve samimi bir ortamda yenilen yemeğin ardından iki kulüp başkanları ve yöneticileri birbirlerine başarı diledi ve karşılıklı hediyeler sunuldu. Başkanımız Ali Koç, Anderlecht Başkanı Marc Coucke’a üzerinde iki takımın logolarının yer aldığı bir şilt ve Fenerbahçe forması takdim ederken; Coucke ise Başkanımıza Anderlecht forması hediye etti.
 

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları