KULÜP

Özel misafirlerimiz Fenerbahçe’yle dolu bir gün yaşamak üzere İstanbul’a geldi

28 Ekim 2018 Pazar 10:00

Kelebek hastası olan 10 yaşındaki taraftarımız Hüseyin Tuğra Kuyumcu ile bedensel engelli 20 yaşındaki taraftarımız Büşra Ateş ve aileleri Kulübümüzün misafiri olarak Fenerbahçe’yle dolu bir gün yaşamak üzere İstanbul’a geldi.

Fenerbahçemizin ligin 5. haftasında Konyaspor ile deplasmanda yaptığı maç öncesi Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle bir araya gelen Büşra Ateş ile Tuğra Kuyumcu, burada Kadıköy’de ağırlanacaklarının sözünü almıştı.

Günün erken saatlerinde İstanbul’a gelen Büşra Ateş ile Tuğra Kuyumcu ve aileleri, ilk olarak Burhan Felek Voleybol Salonu'nda Fenerbahçe - Maliye Piyango arasında oynanacak Efeler Ligi 3. hafta maçını izleyecek.

Daha sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yer alan Fenerbahçe Müzesi’ni gezecek olan misafirlerimiz ardından Futbol Takımımızın MKE Ankaragücü ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 10. hafta müsabakasını locadan takip edecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü Konuk Evi’nde konaklayacak olan Büşra Ateş ile Tuğra Kuyumcu ve aileleri, kendilerine bu imkanları sağlayan Kulübümüze çok teşekkür etti.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları