FUTBOL

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Gaziantep FK galibiyetini değerlendirdi

29 Nisan 2022 Cuma 23:31

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Gaziantep FK karşısında elde edilen 3-2’lik galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
Öncelikle Müslüman âleminin Ramazan Bayramını kutlayan ve destekleri için taraftarlarımıza teşekkür eden İsmail Kartal, “Her zaman söylüyorum, onlar varsa biz varız. Onları mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz.  Bu tribünler ne kadar çok dolarsa oyuncularım o kadar motive oluyorlar. Taraftarların sevgisini ve desteğini hissediyorlar. Bu coşku mücadeleyi arttırıyor. Oyuncularla yaptığımız toplantılarda bu geri bildirimi bana anlatıyorlar. Bu taraftarın önünde futbol oynamak çok muhteşem, biz bundan büyük keyif alıyoruz. Taraftarlarımızla bütünleştiğimiz zaman biz de onları mahcup etmemek için her şeyimizi ortaya koymaya çalışıyoruz. Gaziantep takımı iyi bir kadroya sahip, iyi bir ekip. Daha farklı da kazanabilirdik. Sonuçta bu akşam da kazanmasını bildik. Göreve geldiğim günden bu yana 15 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldık, yanılmıyorsam.  Güzel bir seri. Oyuncularımıza ve muhteşem taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız bize güvendiklerini göstererek her maçta tribünleri doldurmaya başladılar. Hepimiz bundan keyif alıyoruz. Bu galibiyeti özellikle taraftarlarımıza armağan ediyorum. “ dedi.

Yakaladıkları çıkışla ilgili Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, “Çok fazla detaylara girmek istemiyorum. Abartmak da istemiyorum. Ben sadece işimi yaptım. Fenerbahçe’nin iç dinamiklerini çok iyi bilen biriyim. Nerede, nelere dokunulması gerektiğini iyi bilen bir antrenörüm. İlk geldiğim gün, pozitif futbol oynatacağım demiştim. Fenerbahçe’nin ve taraftarların ne istediğini çok iyi bilen birisiyim.  Sonuçta ben de tribünlerden gelen, taraftarlığı içinden gelen, bu şehrin içinde yaşayan, Fenerbahçe’nin bir neferiyim. Bunları yaptık. Oyuncularımızla birbirimize saygı duyarak, gayet iyi çalıştık. Bu süreç kolay olmadı. Bir sistemden bir sisteme geçtik. Bu da 1-1,5 ayımızı aldı. O süreç içerisinde sakatlar, hastalıklar, bir sürü sıkıntılarımız vardı. 3 günde bir maç oynuyorduk, 3 kulvarda yürüyorduk. Kolay olmadı. Ama sonuçta istediğim oyunu oturttuk. Bu oyundan futbolcularım keyif almaya başladı. Antrenmanlardan keyif alıyorlar. Antrenmanların akıcılığı, düzeni, temposu… Ondan da keyif aldılar. Onun için bugünlere geldik. En büyük pay oyuncularımındır.” diye konuştu.

Taraftarlarımızın desteğiyle ilgili İsmail Kartal, “Taraftarlarımızın bana göstermiş oldukları bu sevgi ve teveccühten dolayı onlara minnet borcum var. Ben bu camianın bir evladıyım. Göreve gelirken de gözümü kırpmadan geldim. Gelmem gerekiyordu. Bir şeyleri düzeltmem gerekiyordu, bunun bilincindeydim. Şu ana kadar işleri düzelttiğimizi, toparladığımızı düşünüyorum. Çok şükür Allah’ıma bizlere bugünleri gösterdi. Bu statta, Kadıköy’de taraftarlarımızla dolan tribünlerimizle, Futbol Takımımızla bir bütünlük sağlandı. Tekrar bir ambiyans var. Kadıköy ruhu geri geldi.” dedi.