FUTBOL

Taraftarlarımızı Futbol Ağırlama Paketlerinin ayrıcalıklarıyla stadımızda ağırlamaya devam ediyoruz

21 Mart 2022 Pazartesi 12:35

Fenerbahçe Futbol Ağırlama Paketlerinin ayrıcalıklarıyla misafirlerimizi stadımızda ağırlamaya devam ediyoruz. Fenerbahçe-İttifak Holding Konyaspor maçı için Futbol Ağırlama Paketlerimizden alan konuklarımız maç izlemenin yanı sıra birçok ayrıcalıktan da faydalandı.

Premium paket satın alan misafirlerimizden Derya Gezer-Kumsal İnceer, Yılmaz Yavuz-Eylem Gül Yavuz ve çocukları, Lokman Gürel-Peter Uwe Wolf-Christoph Marcus Hagele-Paulo Renato Barroso De Silva Ferreira-Murat Maden-Levent Sevindik takım otobüsümüzü karşılayıp futbolcularımızdan Filip Novak, Arda Güler ve Burak Kapacak ile fotoğraf çektirdiler.

Gold paket alan misafirlerimiz Hasan Hikmet Yalçın ve oğlu Kaan Yalçın, Kaan Şensoy ve Saniye Neşe Şensoy, Yönetim Kurulu Üyemiz Can Gebetaş ile bir araya geldi. Misafirlerimizle yakından ilgilenen yöneticimiz, bir süre sohbet edip fotoğraf da çektirdi.

Doğum gününü kutlamak ve maçımızı seyretmek için Futbol Ağırlama Paketlerini seçen Kumsal İnceer, Rengin Yavuz ve Saniye Şensoy'a, Ağırlama Ekibi olarak sağlıklı, mutlu ve nice galibiyetlerle dolu mutlu yıllar dileriz.

Karşılama kokteyli ile süren ayrıcalıklar; maç esnasında özel hostes hizmeti ve Avis Lounge alanımızda bulunan açık büfe sunumuyla sürdü.

Özel konsept ve sunumlar eşliğinde keyifli dakikalar geçiren taraftarlarımız, kendileri için hazırlanan özel alanda çeşitli yemekler yedikten sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin muhteşem atmosferinde karşılaşmayı tribünden izledi.

Futbol Ağırlama Paketleri’nin Executive Box, Premium, Platin, Gold olmak üzere 4 farklı seçeneği bulunuyor. Paket detaylarını incelemek ve satın almak için:

www.fenerbahce.org/agirlama-paketleri/futbol-agirlama-paketleri

Basın Fotoğrafları