FUTBOL

Futbolcularımız, Bitexen Giresunspor maçını değerlendirdi

12 Kasım 2022 Cumartesi 19:21

Futbolcularımız Ferdi Kadıoğlu ile Emre Mor, Bitexen Giresunspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
Maçla ilgili Ferdi Kadıoğlu, “Futbolda bu tip şeyler olabiliyor. Üst üste ikinci maçta kırmızı kart gören taraf olduk. Maç içerisinde de çok çalıştık ve kazanmak için elimizden geleni yaptık kazanmak istedik ama maalesef 2-1 tamamlandı. 10 kişiyle oynamak bir bakıma da zor. Bizler maç içerisinde her şeyi denedik fakat olmadı. Ben takım arkadaşlarıma, hocamıza, teknik ekibe, herkese güveniyorum. Şimdi bir ara söz konusu. Aradan sonra çok daha güçlü bir şekilde geri dönüp bir sonraki maç için antrenmanlarımıza başlayacağız.” değerlendirmesini yaptı.
 
Emre Mor ise karşılaşmayla ilgili, “10 kişi kalmamız maçı çok değiştirdi. Belki pozisyon kırmızı olabilir ama adil olduğunu düşünmüyorum. Çünkü arkasından gelen oyuncuyu görmüyordu. Eğer 11 kişi tamamlamış olsaydık maçı kaybetmezdik. Ama futbolda bu tarz şeyler oluyor. Yapacak bir şey yok. Her takım puanlar kaybedebilir. Yapmamız gereke şey yolumuza devam etmek. Hala birinci sıradayız ve eminim ki ileride kazanmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.