FUTBOL

Harun Tekin’den açıklamalar

14 Ocak 2020 Salı 23:23

Futbol A Takımımızın kalecisi Harun Tekin, golsüz eşitlikle tamamlanan Hes Kablo Kayserispor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Harun, “Bu maça iyi hazırlandık. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Hedefimiz iki kupayı da kazanmak. İki ayaklı bir maç. Buradan galip ayrılmak istiyorduk ama olmadı, golü bulamadık. İnşallah ikinci maçta kazanıp turu geçmek istiyoruz. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Takıma yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.” dedi.
 
Takımımızın yeni kaleci antrenörü Marco Knoop’la ilgili soruya ise Harun, “Almanya’dan farklı bir antrenör geldi. Farklı çalışmalar yapıyoruz. Bize faydalı olacağını düşünüyorum.” cevabını verdi.
 
Altay Bayındır’la güzel bir ilişkileri olduğunu da sözlerine ekleyen Harun Tekin, “Güzel bir ağabey-kardeş ilişkimiz var. Bu işin içinde rekabet de var. Rekabet bize de faydalı olacaktır. O da çok yetenekli bir kardeşim. Güzel maçlar çıkarıyor. Ben de elimden geleni yapıyorum. Güzel bir ilişkimiz var.” diyerek sözlerini tamamladı.