FUTBOL

Sadık Çiftpınar: Birlik ve beraberliğimizi sahaya yansıttığımızda sıkıntı çekmeyiz

13 Şubat 2019 Çarşamba 01:17

Fenerbahçemizin başarılı savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, Zenit galibiyetini yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Sadık, bugün gösterdikleri birlik ve beraberliği sahaya yansıttıklarında hiçbir zaman sıkıntı çekmeyeceklerinin altını çizdi.

Başkanımız Ali Koç’a, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’a ve taraftarlarımıza kendisine olan desteklerinden ötürü teşekkür eden genç futbolcumuz, “Öncelikle teşekkür ederim. Geldiğim ilk günden beri Başkanımız Ali Koç, Teknik direktörümüz Ersun Yanal ve bütün yöneticilerimiz olsun, taraftarlarımız, arkadaşlarım, ağabeylerim olsun sonuna kadar bana olan güvenlerini hissettirdiler. Ben de sahaya çıktığımda bu formanın hakkını vermek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bugün de gerçekten maça çok iyi başladık. Taraftarlarımızın da desteğiyle önde, iyi bir futbol oynadık. İlk 45 dakika nefes bile aldırmadık. İlk yarının sonunda sadece bir penaltı pozisyonları var. Onun dışında kalemizde dahi gelemediler. 1-0 bitti maç. 2-3 olabilseydi daha iyi olurdu bizim açımızdan ama gol yememek de çok önemliydi. Bu tarz maçlarda gol yediğiniz zaman büyük sıkıtılar yaşayabiliyorsun. Biz bugün bunu da başardık. Deplasmana gideceğiz. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Bugünkü birlik ve beraberliğimizi sahaya yansıttığımız sürece hiçbir yerde, hiçbir zaman sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. İnşallah aynı inanç ve mücadeleyle oradan da alnımızın akıyla çıkacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Sahaya çıktığı zaman elinden gelenin en iyisini yaptığını vurgulayan Sadık, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Sahaya çıktığım zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu formanın, bu taraftarın ve camianın büyüklüğüne layık olmaya çalışıyorum. Bunu da başarabiliyorsam ne mutlu bana. İnşallah önümüzdeki maçlarda da böyle devam edecek. Camianın bana güveni olduğu sürece onları mahcup etmemeye uğraşacağım. Rabbim de yardımcı olursa her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Sakatlığı hakkında sorulan soruya ise Sadık Çiftpınar, “Ufak tefek ağrılarım vardı ama engel değildi. Hocamızla ve sağlık ekibimizle konuştuk. Bir sıkıntı olmayacağına karar verdik. 90 dakika boyunca da herhangi bir problem yaşamadım. İnşallah yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde yanıt verdi.