FUTBOL

Başkanımız Ali Koç ve Yöneticilerimiz Futbol Takımımızla bir araya geldi

20 Ekim 2019 Pazar 16:44

Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Yukatel Denizlispor maçı öncesinde Futbol Takımımızla bir araya gelip, başarılar diledi. 

Fenerbahçemiz, Süper Lig'in 8. haftasında bu akşam deplasmanda Yukatel Denizlispor’a konuk olacak. Karşılaşma için Başkanımız Ali Koç ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Denizli’ye gitti.  Maç öncesi Takımımızın kamp yaptığı otele giden Başkanımız Ali Koç, Başkan Vekilimiz Semih Özsoy, Yönetim Kurulu üyelerimizden Erol Bilecik, Burak Ç. Kızılhan,  Zeynep Sevil Becan, Simla Türker Bayazıt, M. Kemal Danabaş ve Selahattin Baki öncelikle burada bekleyen taraftarlarımızla bir araya geldi.  

Taraftarlarımızın fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Başkanımız, ayrıca kafilemize eşlik eden Emniyet mensuplarıyla bir araya geldi ve fotoğraf çektirdi.

Ardından otelde yenilen öğle yemeğinde teknik heyet ve oyuncularla buluşan Başkanımız Ali Koç ve yöneticilerimiz, Yukatel Denizlispor ile oynayacağımız maç öncesinde Futbol A Takımımıza başarılar diledi.

Minik Fenerbahçeli’den FenerOl’a destek

Ayrıca Fenerbahçeli minik taraftar Mehmet Eren Sayın, babasının verdiği harçlıkları biriktirerek, Fenerol’a destek oldu. Biriktirdiği paraları bir zarfa koyan küçük Fenerbahçeli, bunu da Başkanımıza teslim etti.  

Fotoğraflar: Semih Bahadır
 

Basın Fotoğrafları