FUTBOL

Derbi galibiyeti ve final sözleri…

20 Mayıs 2023 Cumartesi 14:41

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Serhat Deniz ile oyuncularımız, Galatasaray Petrol Ofisi’ni eleyerek finale yükseldiğimiz maçın ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalar yaptı.

Teknik Direktörümüz Serhat Deniz: İşimiz daha bitmedi

Oyuncuları tebrik eden Teknik Direktörümüz Serhat Deniz, “Biz buralara geleceğimizi biliyorduk. İşimiz daha bitmedi. Tur geçmemiz başardığımız anlamına gelmez, biz sadece kupayı aldığımız zaman başarmış olacağız. Bunu yapabilecek güçteyiz. Tüm oyuncularıma özellikle play off sürecinde gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Bize inanan herkesi mahcup etmediğimiz için sporcularım adına herkese teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında inşallah kupayı kulübümüze getireceğiz” dedi.

Oyuncularımızdan açıklamalar

Kaptanımız Fatma Kara Şahinbaş: Takımı tebrik ediyorum. Çok güzel mücadele ettik ve finale adımızı yazdırdık. Geçen sene olmadı, ama bu sene sözümü tuttuk ve finaldeyiz. İnşallah kupayı da getireceğiz.  
 
Kalecimiz Göknur Güleryüz: Çok mutluyum. Tüm takımı tebrik ediyorum. İstediğimiz yerdeyiz. Bir maç kaldı. Hiçbir zaman bırakmadık ve bırakmayacağız. Kupayı da inşallah kazanacağız.
 
Golcü oyuncumuz Danielle Marcano: Çok stresli bir maçtı ama tur atlamasını bildik. Final için hazırız umarım şampiyon olacağız.

Milli oyuncumuz Busem Şeker: Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çok duygusalım şu an. Bize güvenenlere teşekkür ederim. Kötü bir sezon geçirdik ama finale kalmasını bildik. Play offlar'da Fenerbahçe’nin ne demek olduğunu herkese gösterdik.