FUTBOL

Teknik Direktörümüz Nihan Su ile futbolcularımız, Kocaeli FK galibiyetini değerlendirdi

05 Mayıs 2022 Perşembe 14:43

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 21. hafta maçında konuk olduğu Kocaeli Bayan Futbol Kulübü’nü, 7-2 yendi. Maçın ardından Teknik Direktörümüz Nihan Su ve oyuncularımız FB TV’ye şu değerlendirmelerde bulundu:
 
Teknik Direktörümüz Nihan Su: “İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıttık ama ikinci yarı bu tempoyu biraz düşürdük. Bunda oyuncu değişikliklerimizin bir etkisi de oldu. Bütün oyuncularımızı oynatmak ve maç ritmi yakalamalarını istiyoruz. Zaten 3 gün sonra KDZ. Ereğli ile deplasmanda bir mücadelemiz olmak. Önemli olan sakatlanmadan kazanarak ayrılabilmekti. Oyuncularımızı kutluyorum. Bu galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun.”
 
Fatma Kara Şahinbaş: “Formama kavuştuğum için çok mutluyum. Takımımı, arkadaşlarımı, futbol oynamayı özlemişim. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Güzel bir galibiyetle serimize devam ediyoruz. Pazar günü oynayacağımız maça hazırlanmaya başlayacağız.”
 
Nina Kpaho: “Takımımın bu sezonki 100. golünü attığım için gururluyum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”
 
Dilan Bora: “Çok mutluyuz. Her hafta güzel galibiyetler alıyoruz. Hiçbir başarı tesadüf değildir. İyi çalışıyoruz. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur.”