FUTBOL

Teknik Direktörümüz Nihan Su ile futbolcularımız, Kireçburnu galibiyetini değerlendirdi

30 Nisan 2022 Cumartesi 16:53

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 20. hafta maçında ağırladığı Kireçburnu’nu, 10-1 yendi. Maçın ardından Teknik Direktörümüz Nihan Su ve oyuncularımız FB TV’ye şu değerlendirmelerde bulundu:

Teknik Direktörümüz Nihan Su:Bugün kazanmamız önemliydi. Biz, bütün maçlara aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bundan sonra oynayacağımız play-off maçları çok çok önemli olacak. Özellikle iç sahada oynadığımız tüm müsabakaları kazandık, bundan dolayı da çok mutluyum. Oyuncularımız istekliydi, arzuluydu, mücadele gücü yüksekti. Oyunda dizilimlerimiz çok doğru oldu. Pas çalışmalarını doğru uyguladık. Hem kanat organizasyonlarımız hem de merkezden yaptığımız hücumlar etkiliydi, güzel de goller attık. Tüm oyunculara şans verdik. Onların da mutlu olmaları bizim için çok önemli. Güzel bir yoldayız, kalan iki maçı da alarak normal sezonu lider bitirip play-off maçlarına hazır hale gelmeye çalışacağız. Tüm taraftarlarımıza, camiamıza bu galibiyet armağan olsun.

Demet Bozkurt: Bundan sonraki tek hedefimiz şampiyonluk. Biz, iyi oynadığımız sürece diğer takımların ne yaptığıyla, skorlarıyla çok ilgilenmiyoruz. Bu yolun sonu şampiyonluk olacak, taraftarlarımız bize güvensin.

Mariana Jaleca: Bugün güzel bir skor elde ettik. Sahada güzel bir oyun vardı. Takım olarak kazandık ve mutluyuz. İlk yarıya iyi başladık ama ikinci yarıda biraz tempomuz düştü. Ama bizler bunun  için antrenmanlarda çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz."

Göksu Gökçe:Bugün farklı skorla galip geldik. Çok kolay bir maç gibi gözükebilir ama bizim için kolay bir maç yok. Biz, şampiyon olmak istiyoruz, başka hedefimiz yok. Gruptan lider olarak çıkacağız ve play-offlarda da çeyrek final, yarı final ve finalde asla kaybetmeyeceğiz. En sonunda bu güzel taraftarımıza o güzel kupayı getireceğiz.