FUTBOL

Teknik Direktörümüz Nihan Su ile futbolcularımız, 8-0’lık Altay galibiyetini değerlendirdi

23 Mart 2022 Çarşamba 16:32

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 8. hafta erteleme maçında ağırladığı Altay’ı 8-0 yendi. Maçın ardından Teknik Direktörümüz Nihan Su ve oyuncularımız FB TV’ye şu değerlendirmelerde bulundu:
 
Teknik Direktörümüz Nihan Su maçla ilgili, “Ataklarda, bloklar arasında ve pozisyonların çoğunda bizler vardık. Farklı oyuncularımızı farklı formasyonlarda da denemeye çalışıyoruz çünkü oynayacağımız birçok maç olacak. O yüzden antrenmanlarda çalıştığımız detayları görmek istedik. Bunun da karşılığını oyuncularımız verdi.  İyi bir mücadele gösterdik. Altay takımını da vermiş oldukları mücadeleden dolayı yürekten tebrik ediyorum. Kalecilerine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Pazar günü önemli bir maça çıkacağız. Büyük Fenerbahçe taraftarından bizlere destek vermelerini rica ediyorum. Güzel yoldayız. Kazanmamız, sağlıklı bir şekilde yolumuza devam etmemiz önemliydi. Umarım güzel sonuçlarla devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.
 
Kenardan gelip oyuna katkı veren oyuncularımız için de parantez açan Nihan Su, “Onlar da diğer oyuncular gibi oynamak istiyorlar. Bu çok güzel bir şey; oyuncunun kenarda bekleyip üzülmesi, o şansı bulduğunda olumlu kullanması istediğimiz reaksiyonlardan bir tanesi. Mesela uzun süre sonra Narin golle döndü. Psikolojik olarak zor günler geçirdi sakatlıktan dolayı. Ama futbolun içinde var. Kazansak da kaybetsek de hepsi bizim için. Biz onların arzularını biliyoruz, bu formanın hakkını en iyi şekilde vermeye devam edecekler.” diye konuştu.
 
Altay karşısında 2 gol, 1 asistle oynayan Shameeka Fishley, “Skora katkı sağlamak benim için güzeldi. Çok keyif aldım. Geçen haftaki maçtan sonra böyle bir takım performansı önemliydi.” dedi.
 
Songül Demirtürk, “Tekrar yükselişe geçtik, galibiyet ersimize başlıyoruz. Bundan sonra maç kaybetmeyeceğimize inanıyorum.  Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin. Mücadele etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
 
Merve Nalçacı, “Galibiyet serimize tekrar başlıyoruz. Arkadaşlarıma ve hocama teşekkür ediyorum, çok çalışıp çok emek veriyoruz. Geçen hafta oynadığımız maçı unutturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarımıza bizi desteklediği için teşekkür ederim. Bize inanmaya devam etsinler.” ifadelerini kullandı.