FUTBOL AKADEMİ

Futbol Akademimizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Özaktaç: Hem yüce Atatürk’ü anacağız hem de Gençlik ve Spor Bayramımızı çocuklarımızla beraber kutlayacağız

16 Mayıs 2022 Pazartesi 17:53

Futbol Akademimizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Özaktaç ile Futbol Akademimizin Genel Koordinatörü Tahir Karapınar, 18 Mayıs Çarşamba akşamı stadımızda oynanacak U19 Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Yöneticimiz Özgür Özaktaç: U19 derbisini stadımızda oynamak, Fenerbahçe Futbol Akademisini cazibe merkezi yapmak için geliştirdiğimiz projelerimizden biri

Futbol Akademimizi cazibe merkezi yapmak adına geliştirdikleri projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Futbol Akademimizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Özaktaç, “Öncelikle tüm taraftarlarımıza selamlarımı iletiyorum. U19 takımımızın statta maç yapması bizim için çok mühim bir organizasyon. Uzun zaman sonra -30-40 sene olmuştur- bir Akademi takımımız stadımızda maça çıkacak. Bu anlamda bir ilk olacak. Daha önce de farklı mecralarda belirtmiştik, Fenerbahçe Futbol Akademisini cazibe merkezi yapmak gibi projemiz var. Bu da bu projenin belirli adımlarından bir tanesi. Daha bunun gibi birçok projemiz var. İnşallah onları da hayata geçireceğiz.” dedi.

Yöneticimiz Özgür Özaktaç: Aynı zamanda o gün 19 Mayıs’ı kutlayacağız

Açıklamalarında 19 Mayıs vurgusu yapan Yöneticimiz Özaktaç,  “Bu maç özelinde şunu belirtmek istiyorum; maç 19 Mayıs arifesinde oynanacağı için 19 Mayıs’ı kutlamaya yönelik organizasyonlar da olacak. O açıdan da çok mutluyuz. Hem yüce Atatürk’ü anacağız hem de Gençlik ve Spor Bayramımızı çocuklarımızla beraber kutlayacağız. Taraftarlarımızdan tabii ki katılımlarını ve desteklerini bekliyoruz. Çocuklar için de çok mühim bir karşılaşma. İlk kez Şükrü Saracoğlu’na çıkacaklar. Futbolcu ağabeylerinin soyunma odalarında formalarını giyecekler, sahaya çıkacaklar. Onlara eşsiz bir deneyim yaşatmaya çalışacağız. Umarım güzel ve keyifli bir müsabaka olur.” diye konuştu.

Yöneticimiz Özgür Özaktaç: Bizim çarşamba günkü konseptimiz, 19 Mayıs ve çocukların bu hayali yaşaması üzerine olacak. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz

Buradan elde edilecek gelirin Futbol Akademiye aktarılacak olmasıyla ilgili de Futbol Akademimizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Özaktaç, “Bu kısım da çok önemli. Bizim için ekstra bir gelir. Dediğim gibi bunlar daha önceden düşünüp projelendirdiğimiz işlerden birkaçı. O yüzden bizim için katılım çok mühim. Gelebilecek herkesi bekliyoruz. Gelemeyecek olanlardan hatıra bileti almalarını rica ediyoruz.” dedi.

Taraftarlarımıza seslenen Yöneticimiz Özaktaç,  “Bu tabii ki derbi, Galatasaray maçı ama oynayanların bizim çocuklarımız olduğunu unutmadan tribünde desteklersek, tabii taraftarlarımız zaten o sağduyuyu gösterirler. Bizim daha çok çarşamba günkü konseptimiz 19 Mayıs ve çocukların bu hayali yaşaması üzerine olacak. Bunun bilincinde olursak çok daha keyifli bir bayram geçireceğimizi düşünüyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Futbol Akademimizin Genel Koordinatörü Tahir Karapınar: O ambiyansı yaşamak, çocuklarımızın gelişimleri için çok önemli

Futbol Akademimizin Genel Koordinatörü Tahir Karapınar da, bu önemli organizasyonla ilgili şunları söyledi:

“Özgür Bey her şeyi söyledi. Öncelikle Başkanımıza, Yönetimimize ve ayrıca Özgür Bey’e çok teşekkür ederiz. Akademi oyuncularına stadın kapıları açılıyor. Şu anda bulunduğumuz noktadan, Dereağzı Tesislerimizden stadı görüyorlar. Mabedimizi.. Orada bulunmak, o ambiyansı yaşamak onlar için çok önemli, çocuklarımızın gelişimleri için çok önemli. Galatasaray’ın futbolcuları için de bizim futbolcularımız için de sonuç hiç önemli değil. Türk futboluna katkıları olsun, milli takımlarda oynasınlar ve bu ambiyansı bir an önce görsünler, o stresi yaşasınlar, o mutluluğu yaşasınlar, maçın heyecanını yaşasınlar… Bizim için gençlere çok büyük bir katkı. Ayrıca bizim için en önemli şey Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü anmak. Fenerbahçe, O’nun izinde. 19 Mayıs, bizim için çok anlamlı bir bayram, onun arifesinde Galatasaraylı yetkililerle de konuştuk, beraberce 19 Mayıs’ın kutlanması hepimiz için, bütün camialar için, futbol için iyi bir ambiyans oluşturacaktır diye düşünüyorum. Taraftarımıza çok teşekkür ederiz, çok ilgi görüyoruz. Altyapımıza çok büyük bir ilgi var. Bu maça da gelip izlesinler, o heyecanı  yaşasınlar. İlk defa yapılan bir organizasyon. Bize olan desteklerini bu maçta da devam ettireceklerdir. Hatıra biletlerini de alsınlar. Bu ömür boyu saklanacak, belki de çocuklarımıza bırakılacak bir hatıra olacak. Çocuklar için, bizim oyuncularımız için çok anlamlı. İnşallah çok iyi geçer ve her şey iyi olur.”

Basın Fotoğrafları