FUTBOL AKADEMİ

Fenerbahçemizin geleceği Futbol Akademimiz ile Tirebolu 42 Çay arasında sponsorluk imzası atıldı

22 Mart 2022 Salı 14:03

Ülkesini seven, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, karakterli sporcular yetiştiren Fenerbahçemizin geleceği Futbol Akademi takımlarımız, önemli bir gücü arkasına aldı.
 
Tirebolu 42 Çay, Fenerbahçe Futbol Akademi takımlarımızın forma kol sponsoru oldu.
 
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen imza törenine Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ve Futbol Akademimizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Özaktaç’ın yanı sıra Tirebolu 42 Çay Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şahin açıklamalarda bulundu. İmza töreninde Yöneticimiz Ruşen Çetin ile Futbol Akademimizin Genel Koordinatörü Tahir Karapınar ve idarecileri ile sporcuları da hazır bulundu.
 
Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: Fenerbahçe’nin yarınları olan akademimizin iş birliği; tüm camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun
 
İş birliğine ilişkin açıklamalar yapan Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, “Ailemize katılan Tirebolu 42 Çay Yönetim Kurulu Başkanı Sevgili Yusuf Şahin, kıymetli katılımcılar, değerli basın mensupları ve ekranları başında bizleri izleyen üyelerimiz, taraftarlarımız, herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
 
Bugün, geleceğimizin Fenerbahçe’si olarak gördüğümüz Futbol Akademimiz için çok özel bir gün. Tirebolu 42 Çay ile Fenerbahçe Futbol Akademi takımlarımızın forma kol sponsorluğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.
Tirebolu 42 Çay ile Kulübümüzün, kalbinde Fenerbahçe sevgisi olan genç sporcular yetiştirmek için büyük bir emek verdiği, Fenerbahçe’nin yarınları olan akademimizin iş birliği; tüm camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.
 
Aynı zamanda kongre üyemiz olan Yusuf Bey’e Fenerbahçemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimize verdiği destekten dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
 
Fenerbahçemiz; kalplerinde Fenerbahçe sevgisi olan gençlerin Futbol A Takımımızda forma giyme hayallerini desteklemeye, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanındaki yetenekli sporcuları bulup, tarihimize kayıtlı 28 şampiyonluğumuza sayısız şampiyonluklar daha kazandıracak sporcular yetiştirmek için öz kaynak yatırımlarına, devam edecek.
 
Burada camiamıza size ufak bir sürprizimiz var. Tirebolu 42 ile yaptığımız iş birliğimiz yalnızca futbol akademi takımlarımız ile sınırlı kalmayacak. Çok kısa bir süre içerisinde Fenerbahçemizin arması ve Tirebolu 42 çayının lezzeti bir araya geliyor. Artık her evin vazgeçilmezi olan çayı da sarı-lacivert renklerle buluşmuş Tirebolu42 ile içme fırsatımız olacak.
 
Sözlerime son verirken; 2018 yılı itibariyle belirlediğimiz misyon doğrultusunda yatırımlarımızı artırdığımız Futbol Akademimize sponsorluk desteği sağlayan, kısa zamanda da raflarda armamızla çay kalitesini buluşturacak olan Tirebolu 42 ailesine destekleri için bir kez daha teşekkür ediyor, iş birliğimizin büyüyüp gelişerek uzun yıllar devam etmesini diliyorum.” dedi.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Özaktaç: Tirebolu 42 Çay, geleceğin Fenerbahçe’sinin kolundaki yerini 2022-23 sezonun sonuna kadar tüm yaş gruplarında alacak
 
Futbol Akademimizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Özaktaç, “Herkese merhaba, bugün çok heyecanlıyım. Öncelikle ekranları başında bizleri izleyen taraftarlarımıza Tirebolu 42 Çay Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Şahin’e ve buraya kadar zahmet edip gelen basın mensuplarına hoş geldiniz diyorum.
 
Heyecanlıyım, daha önce birçok sponsorluk anlaşmasının içinde dolaylı olarak bulunmuştum. Ama bu akademiye yapılan sponsorluk anlaşması olduğu için gerçekten çok farklı anlamlar içeriyor.
 
Size biraz akademiden bahsetmek istiyorum. Yaklaşık 1 ay önce basın buluşması yapmıştık. Orada da anlatmıştım. Anlattıklarıma değinmek istiyorum. 2018 yılından başlayarak Başkanımız Ali Koç’un ve Tahir hocamızın önderliğinde akademide birçok yeniliğe imza atıldı. Geçen haftaki basın toplantısında bu atılan tohumların meyvesini görmeye başladınız. Bu devam eden bir süreçtir sadece bir sonuç değildir. İlerleyen günlerde altyapıdan oyuncularımızın da katılımıyla umuyorum yeni bir basın toplantısı daha düzenleyeceğiz. Fenerbahçe tarihi miras ve başarılarıyla bir kültürdür. Kültür de kurumların en önemli parçalarıdır ve geleceğidir. Başkanımızın basın toplantısında belirtmiş olduğu gibi yeni bir tesis projemiz var. İnşallah bu tesisi Cumhuriyetimizin 100. yılına yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu tesis ve attığımız adımlarla beraber, basın buluşmasında da söylemiştim. Fenerbahçe altyapısını bir cazibe merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Cazibe merkezine getirmek için sadece bu adımları atmak yeterli olmuyor. Bununla beraber sponsor desteği çok önemli. Futbolun ekonomik şartları ortada.
 
Bu sponsorluk özelinde bir anımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir gün Yusuf Beyin halini hatırını sormak için aradım. Yusuf Bey, ‘Dereağzı’nın oralardayım, sana fotoğraf göndereceğim.’ dedi. Dereağzı’nın kapısının üstünde duran, dalgalanan Fenerbahçe bayrağı fotoğrafı göndermiş. ‘Ben bu bayrağı görmeden yaşayamam.’ dedi. Böyle söyleyince, ‘Seni markanla bayrağı birleştirelim, markanla altyapımıza sponsor ol.’ dedim. ‘Neden olmasın’ dedi. Şu an buradayız. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Çok iyi bir Fenerbahçeli, babadan Fenerbahçeli. Babasına da buradan şükranlarımı sunuyorum.
 
Tirebolu 42 Çay, geleceğin Fenerbahçe’sinin kolundaki yerini 2022-23 sezonun sonuna kadar tüm yaş gruplarında alacak. Bu senede Tirebolu 42 Çay’ın 30. yılı sanırım. Umarım bizde Tirebolu42 Çay’a şans getiririz. Tirebolu 42 Çay da bize şans getirir. Dostum Yusuf Şahin’e verdiği desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 
Tirebolu 42 Çay Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Şahin: Bu anlaşma ile hem Fenerbahçe’nin hem de Türk futbolunun geleceğini aydınlatacak pırıl pırıl gençlere destek olacağız
 
Tirebolu 42 Çay Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Şahin ise, “Sevgili Fenerbahçeliler, değerli dostlarım, değerli basın mensupları… Bugün burada iş birliğimizi birlikte duyurduğumuz Sayın Burak Kızılhan ve Özgür Özaktaç Bey, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün bir Fenerbahçeli olarak sizlerle Kulübümüzün çatısı altında bir arada olmaktan çok mutluluk duyuyorum.
 
Türkiye’nin en büyük spor camialarından biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün geleceğini aydınlatacak gençlerine destek olacağımız için şahsım ve markam adına çok heyecanlıyım.
 
Biz, 1992 yılında kurulan Tirebolu 42 Çay ailesi olarak, Türk Çayı adıyla dünyaya nam salan siyah çayımızın, “HERKESE BİZDEN ÇAY” anlayışı ve sloganıyla her geçen gün büyüyen, en genç temsilcisi olarak, kalitemizle ve lezzetimizle büyümeye devam ediyoruz.
 
Tirebolu 42 Çay olarak markamızın 30.yılımızda, Fenerbahçe Spor Kulübü ile buluşturmanın gururunu yaşıyorum.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün en önemli parçası Fenerbahçe Futbol Akademi Takımlarının forma kol sponsoru olmak ve Türk gençlerinin yanında olmak bizim için eşsiz bir mutluluk. Bu anlaşma ile hem Fenerbahçe’nin hem de Türk futbolunun geleceğini aydınlatacak pırıl pırıl gençlere destek olacağız.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü ve Tirebolu 42 Çay iş birliğinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İş birliğimizin her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, tüm Fenerbahçelilere ‘Bizden çay.’ diyorum, saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
 
İmzaların atılmasının ardından soru-cevap bölümüne geçildi. İmza töreni toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.
 
Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları