FUTBOL AKADEMİ

Atletico Madrid, Inter, Juventus ve Villarreal’in de katılacağı Can Bartu Turnuvası yarın düzenleniyor

15 Kasım 2022 Salı 11:12

Fenerbahçe Futbol Akademimizin bu sezon başlattığı ‘Her ay bir turnuva’ projesinin üçüncü ayağı olan Uluslararası U11 Can Bartu Turnuvası, dünyaca ünlü kulüpler Atletico Madrid, Inter, Juventus ve Villarreal’in katılımıyla 16 Kasım 2022’de (yarın) Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde gerçekleşecek.
 
Futbol altyapısına katkı sağlama ve ülkemizin çocuklarına maç oynama fırsatı sunarak gelişimlerini destekleme ilkeleriyle Fenerbahçe Futbol Akademimiz tarafından hayata geçirilen ‘Her ay bir turnuva’ projesinin yeni adımı yarın gerçekleştiriliyor.
 
Fenerbahçemizin hem futbolda hem de basketbolda formasını giymiş, tarihte ilklere imza atmış simge figürü, beyefendi kişiliği ve eşsiz futboluyla hem ülkemizde hem de İtalya’da da büyük iz bırakmış Sinyor Can Bartu’nun adının verildiği üçüncü turnuvası ulusal ve uluslararası katılımcılarla düzenleniyor.
 
Atletico Madrid, Inter, Juventus ve Villarreal ile beraber Beşiktaş, Galatasaray, Başakşehir, CSKA Sofia ve Neftçi Bakü, turnuvaya katılacak kulüpler arasında yer alıyor.
 
5 ülke, 16 takım
 
Azerbaycan, Bulgaristan, İspanya, İtalya ve Türkiye’den toplamda 16 takımın katılacağı Uluslararası U11 Can Bartu Turnuvası’nda mücadele edecek tüm takımlar şu şekilde:
 
FC Internazionale Milano ( İtalya )
Juventus Football Club ( İtalya )
CSKA Sofia ( Bulgaristan )
Neftçi Bakü PFK ( Azerbaycan )
Club Atletico De Madrid ( İspanya )
Villarreal Club de Fútbol ( İspanya )
Fenerbahçe Spor Kulübü
Beşiktaş Jimnastik Kulübü
Galatasaray Spor Kulübü
Altınordu Futbol Kulübü
Göztepe Spor Kulübü
Altay Spor Kulübü
Manisa Futbol Kulübü
Adana Demirspor Kulübü
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü
Gölcük Karadeniz Spor Kulübü