FUTBOL AKADEMİ

U11 Takımımızdan bir şampiyonluk daha

19 Mayıs 2019 Pazar 17:54

Pendik Cup’ta mücadele eden Fenerbahçe 11 Yaş Altı Futbol Takımımız şampiyon oldu.

Maltepe Sahası’nda 3 grup halinde toplamda 16 takımın karşı karşıya geldiği Pendik Cup Futbol Turnuvası’nda C grubunda mücadele eden U11 Takımımız; rakiplerini mağlup ederek grup birincisi olarak altın gruba adını yazdırmıştı.

Altın grupta önce Altay’ı ardından Adana Demirspor’u ve Altınordu’yu mağlup eden U11 Takımımız, finalde ise Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Ekibimiz, normal süresi 0-0 sona eren mücadelede rakibini penaltılarla 6-5 mağlup ederek Pendik Cup’ta şampiyonluğa ulaştı.

11 Yaş Altı Futbol Takımımızın Antrenörü Caner Erdem Özyakup, şampiyonluğun ardından yaşadığı duyguları şu şekilde anlattı:

“Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bu ailenin çocuklarına antrenörlük yapmak ve yol gösterebilmek gerçekten büyük mutluluk veriyor. Onur duyuyorum. Her şey güzel gidiyor. Gün geçtikçe çocuklarımız hem saha içinde hem de saha dışında gelişimlerini devam ettiriyorlar. Bu sezon kulübümüz sayesinde çok sayıda organizasyona katıldık. Sekizinci kupamızı aldık. Her katıldığımız turnuvadan dereceyle döndük. Sadece kupa değil de çocuklarımızın gelişimini görmek, Fenerbahçe armasını ve formasını hem saha içinde hem de saha dışında iyi bir şekilde temsil etmek bizler için gurur verici.”

Bu sezon katıldığı turnuvalarda sekizinci kez kupa coşkusu yaşayan U11 Takımımızı aileleri de yalnız bırakmadı.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan
 

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları