FENERCELL

Türkiye’nin ilk kulüp GSM hattı Fenercell, 14. kuruluş yılına yaklaşırken abonelerini hızla artırıyor! Taraftarlarımız, tribünde olduğu gibi GSM operatör seçiminde de Fenerbahçe’nin yanında!

22 Kasım 2022 Salı 12:27

23 Şubat 2009’dan bu yana kullanıcılarına hizmet veren, Türkiye’nin ilk kulüp GSM hizmeti olarak hem mobil iletişim hem de spor dünyasında bir ilkin markası olan Fenercell, bireysel tarifeleri ile avantajlı fiyatlarını, hediye internet paketlerini ve sınırsız konuşma ayrıcalığını Fenerbahçelilere sunmaya devam ediyor. Rekabetçi tarifeler ve taraftarlara özel sunulan tekliflerle Fenercell, Fenerbahçelilerin gözde tercihi olmaya devam etti ve abone sayısında geçen yılın aynı dönemine göre % 65 artış yaşandı. 
 
Yıl içinde abone sayısında % 750 gibi büyük bir artış gerçekleştiren Fenercell Kurumsal Servisler ile Fenerbahçeli kurum sahipleri ve çalışanları çok özel ve indirimli fiyatlarla konuşma fırsatı sunarken kurumsal abonelerine yurt içi tarifesinde geçerli olan internet, dakika ve SMS'leri aynı şekilde yurtdışında da kullanma imkânı veriyor.
 
Fenercell üyeleri ayrıca kurumsal şirketlerle sınırsız konuşabiliyor ve Prime Business faydasından faydalanabiliyorlar.
 
Fenerbahçelilerin ilk tercihi Fenercell, sosyal medyada 5. kez altın ödülün sahibi
 
Türkiye mobil pazarına yeni bir açılım getiren ve öncü rol üstlenen Fenerbahçe resmi GSM hattı Fenercell, lider markaların sosyal medya performanslarının değerlendirilmesiyle kazananların belirlendiği ve Türkiye’nin en büyük sosyal medya ödüllerinden olan Brandverse Awards'ın Social Brands Veri Analitiği Bölümü'nde Servis ve Platformlar kategorisinde üst üste 5. kez altın ödülün sahibi oldu.
 
Türkiye’deki 55 binden fazla markanın bir yıl boyunca sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısı, paylaşılan ileti sayısı, türleri, elde edilen etkileşim ve türleri gibi birçok farklı verilerin değerlendirildiği yarışmada, Fenercell 5 yıldır olduğu gibi zirvedeki yerini kaptırmadı.
 
Fenerbahçe’ye mali gelir yaratma anlamında önemli markalardan biri olan Fenerbahçe’nin GSM hattı, takımına tutkuyla bağlı taraftarların telefonunun ekranında yazan ‘Fenercell’ ibaresiyle de bu tutkuyu yansıtmalarını sağlıyor.
 
Fenerbahçeliler, telefonlarının ekranında ‘Fenercell’ mesajını görmekten mutlu
 
Taraftarlar, kulüp GSM hattı Fenercell ile sınırsız konuşuyor
 
“Fenerbahçeli Fenercell ile konuşur” mottosuyla 23 Şubat 2009’dan beri 14 yıla yaklaşan serüveninde her daim özel kampanyalarıyla farklı bütçelere göre faturalı ve faturasız tarifeler sunan Fenercell, mobil iletişim hizmetini hesaplı şekilde Fenerbahçelilerle buluşturuyor.
 
Bütün tarifelerde bol bol internet ile taraftarların mobil tercihi Fenercell’in hat kullanıcıları ile kendi aralarında doya doya sınırsızca konuşmaya devam ediyor.
 
Bu sezon tribünleri dolduran, Fenerbahçe’nin yanında olan taraftarların cep telefonu hattı Fenercell, Sil Süpür uygulaması ile bol internet paketi hediyeleriyle yeni nesil taraftarın seçimi haline geliyor.