SPOR OKULLARI

TÜRKİYE GENELİNDE FENERBAHÇE SPOR OKULLARI LİSANS YETKİSİ VERİLECEKTİR

04 Mart 2022 Cuma 14:45

Kulübümüz ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olmasının yanında Türk sporunun her dönem lokomotifi olmuştur. Kulübümüz birçok branşta yetiştirdiği sporcular ile hem ulusal hem uluslararası platformlarda sayısız başarılar kazanılmasında öncü olmuş ülkemizi gururla temsil eden sporcular yetiştirmiştir.

Bu amaçla Fenerbahçe Spor Okulları olarak faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda altyapılarımıza sporcu havuzu oluşturarak kendi öz kaynağımızdan sporcular yetiştirip önce çubuklu formamız altında sonrasında milli takımlarımızda ülke sporuna katkı vermelerini sağlamaktır. 

Türkiye genelinde birçok bölgede yer alan spor okullarımız ile bu alanda da lider konumda bulunan kulübümüz bünyesine yeni katacağı spor okulları ile oyuncu havuzunu genişletmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda aşağıda belirtilen bölgelerde Futbol – Basketbol – Voleybol – Yüzme- Cimnastik branşlarında lisans yetkisi verilecektir. 

Lisans Yetkisi Verilecek İller:

İzmir, Konya, Manisa, Muğla, Eskişehir, Sivas, Rize, Afyon, Kayseri, Bolu, Burdur, Kırklareli, Bilecik, Isparta, Karabük, Kastamonu, Sinop, Nevşehir, Çorum, Niğde, Giresun, Erzurum, Artvin, Bitlis, Muş, Hakkari, K.Maraş, Kırıkkale, Uşak, Kütahya, Karaman, Çankırı, Kırşehir, Kayseri, Yozgat, Amasya, Tokat, Tunceli, Bingöl, Ardahan, Gümüşhane, Bayburt 

Başvuru ve detaylı bilgi için:

Tel: 0216 542 92 57 

Mail: sporokulubasvuru@fenerbahce.org

Basın Fotoğrafları