SPOR OKULLARI

Fenerbahçe Spor Okulları Hatay Can Bartu Turnuvası Yapıldı

12 Ekim 2018 Cuma 15:17

Fenerbahçe Spor Okulları Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve Türkiye çapında yapılan bölgesel futbol turnuvaları başladı. Son iki yıldır organize edilen etkinliğimiz bu yıl farklı bir anlam taşıyor. Bunun nedeni bu yıl gerçekleşecek bölgesel futbol turnuvalarımızın kulübümüzde efsane olmuş sporcuların isimlerini taşıyacak olması. Kulübümüze mal olmuş birçok sporcu bulunması nedeniyle tamamına yer veremesek de turnuva sayımız doğrultusunda bu isimlere yer vererek bir anlamda minik sporcularımızın Fenerbahçe tarihinde önemli yere sahip bu isimler hakkında bilgi sahibi olmaları planlanıyor.

2018 – 2019 Fenerbahçe Spor Okulları Türkiye Şampiyonasının ilk ayağı olan Hatay Can Bartu Turnuvasına İskenderun Futbol Okulumuz ev sahipliği yaptı. Turnuvada Hatay/Merkez – Hatay/Dörtyol – Hatay/Kırıkhan Futbol Okullarımızın 2007-2008 ve 2009-2010 doğum tarihli sporcuları yer aldı.

2007 - 2008 kategorisinde Hatay Merkez Futbol Okulumuz, 2009-2010 kategorisinde Hatay İskenderun Futbol Okulumuz ilk sırada yer aldı. Dereceye giren spor okullarımız yaz döneminde Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde yapılması planlanan Fenerbahçe Spor Okulları Türkiye Şampiyonası finallerinde oynamaya hak kazandı.